2777
2789
عنوان

خانوما به دیقه لطفا

174 بازدید | 29 پست

من شوهرم پنجشنبه ها میره دورهمی با دوستاش تا ساعت چهار و پنج صبح…. تقریبا هر هفته پنجشنبه ها سر این موضوع دعوا داشتیم یا بحث داشتیم… الان حامله ام بهش میگم حداقل وقتی اینجوریه شرایطم انقدر دیر نیا گفت باشه باشه…. 

چقدر غر میزنی … تو همیشه سر این موضوع غر میزنی … خسته ام کردی…. 

چکار کنم واقعا؟؟؟ 

مادرش امشب بهم زنگ زد گفت اومده گفتم نه ولی گفته زود میام… 

گفت بارداری نباید انقدر دیر بیاد…. 

دلم شکسته 

همه اش فکر میکنم مقصر منم… 

همیشه ام میاد حق ب جانب میشه و یه کار میکنه من مقصر بشم… 

چیکار کنم دیگه نره پنجشنبه ها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توچرانمیری خونه مامانت که تنها نباشی منکه عادت کردم هرچقدر دعواکردم دیدم درست نمیشه منم دیگه کاری بکارش ندارم فقط وقتی برمیگرده یک تیکه ای بهش میندازم

😐کنارم گذاشتی که تلخم کنی شرابی شدم ناب حسرت بکش😏😎
توچرانمیری خونه مامانت که تنها نباشی منکه عادت کردم هرچقدر دعواکردم دیدم درست نمیشه منم دیگه کاری بک ...

هر وقت رفتم حس بد گرفتم 

از اینکه چقدر شوهرت بی فکره تا این موقع صبح میره پی رفیق بازی و یا چقدر تو بی عرضه ای ک‌ه نمیتونی جلوشو بگیری 

خب یکی دوبار برو ک اونا باهاش برخورد کنن ک نباید زنتو تنها بزاری

اصصصصصصلا از کسی حساب نمیبره 

و گوش به حرف هیچکس نمیده 

قبلا یکی دوبار میرفتم 

ولی فایده نداشت 

بخدا معضل زندگیم شده این داستان 

باباش مامانش همه اش بهش میگن گوش‌نمیده

هر وقت رفتم حس بد گرفتم  از اینکه چقدر شوهرت بی فکره تا این موقع صبح میره پی رفیق بازی و یا چق ...

خب پس یه ممدت کاری بکارش نداشته باش سخت هست تنهایی ولی بهترازاینکه اعصاب خودتوتوی حاملگی بهم بریزی  واذیت بشی

😐کنارم گذاشتی که تلخم کنی شرابی شدم ناب حسرت بکش😏😎
اصصصصصصلا از کسی حساب نمیبره  و گوش به حرف هیچکس نمیده  قبلا یکی دوبار میرفتم  ولی ...

ولش کن پس دیگه یه شبه حالا خوبه هرشب نمیره

خدایا در قلبم انتظار چیزے که اتفاق نمے افتد را قرار مده🌿