2777
2789
عنوان

خانوما به دیقه لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 29 پست

شوهر منم یه مدت عادت کرده بود هر شب با دوستاش بیلیارد منم هیچی نگفتم  گفتم این همه کار میکنه بیچاره هیچ تفریحی نداره... یه مدت رفت از سرش افتا ولی اگه همش میگفتم نرو نرو    هی بدتر دوس داشت بره یه چیز و منع کنی طرف تشنه تر میشه 

چون خیلی وحشیه نمیتونم اینکارو کنم

تو وحشی تر شو 

بابا تو خیلی صبورررری 

من بودم زندگی رو سیاه میکردم 

برو خونه مادرت بگو بچه رو هم سقط میکنم الکیااا 

بگو با ادم رفیق باز نمیتونم زندگی کنم 

مهریتم بزار اجرا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولش کن پس دیگه یه شبه حالا خوبه هرشب نمیره

دو ساااله هر کار کردم درست نشده 

کاش میتونستم بی خیال بشم 

میگم اخهههه چجوری میتونه انقدر راحت بره وقتی میدونه من حالم بده 

از بس اطرافمو میبینم شوهراشون ب موقع خونه ان 

اهل رفیق بازی نیستن 

عقده ای شدم

تو وحشی تر شو  بابا تو خیلی صبورررری  من بودم زندگی رو سیاه میکردم  برو خونه مادرت ...

یا خدا   از کاه کوه نساز هر چیزی به یه سیاستی احتیاج داره  این چیزا که شما گفتی کل زندگی طزف رو نابود میکنه  

شوهر منم یه مدت عادت کرده بود هر شب با دوستاش بیلیارد منم هیچی نگفتم  گفتم این همه کار میکنه بی ...

اخه من شوهرمو میشناسم امیدی ندارم بهش 

چجوری بیخیال شدی 

من میگم بهش هیچی نگوو ولی باز یهو عصبی میشم 

دوساله همه راهی رو امتحان کردم 

حتی یه مدت کششتم خودمو به روی خودم نیاوردم ولی یهو خالی کردم

یا خدا   از کاه کوه نساز هر چیزی به یه سیاستی احتیاج داره  این چیزا که شما گفتی کل زن ...

والا مردی ک هررر پنجشنبه تا دم دمای صبح با رفیقاشه و فکر زن حاملش نیس باید باهاش همین برخوردو کرد 

پس فردا ک بچه ب دنیا بیاد هم زنشو دست تنها میزاره و زنش میمونه و افسردگی بعد زایمان

تو وحشی تر شو  بابا تو خیلی صبورررری  من بودم زندگی رو سیاه میکردم  برو خونه مادرت ...

اونم تا تهش میره 

من خیلی پررووو ام 

میشناسمش 

نمیشع جلوش اینکارارو کنم 

ب ضررمه 

اخه من شوهرمو میشناسم امیدی ندارم بهش  چجوری بیخیال شدی  من میگم بهش هیچی نگوو ولی باز ی ...

اون تایمی که خونه هست  شما رو میبره بیرون بگردید یا تو اون تایم هم واسه خودش وقت میزاره باز؟؟ 

اونم تا تهش میره  من خیلی پررووو ام  میشناسمش  نمیشع جلوش اینکارارو کنم  ب ض ...

واقعا خیلی برات ناراحتم 

بعد زایمان دچار افسردگی میشی با این رفتار شوهرت 

تو باید تا صبح مراقب بچه باشی شوهرت تا صبح با رفیقاش باشه

والا مردی ک هررر پنجشنبه تا دم دمای صبح با رفیقاشه و فکر زن حاملش نیس باید باهاش همین برخوردو کرد&nb ...

اینجوری ها هم نیست، باید از یه مشاور کمک بگیره کم کم روش کار کنه اون چیزایی که مشاور بهش میگه رو... هیچ آدمی با یک ماه دو ماه عوض نمیشه باید کم کم تو شخصیتش رسوخ کرد تا خودش ترک کنه بدون دعوا و... 

اون تایمی که خونه هست  شما رو میبره بیرون بگردید یا تو اون تایم هم واسه خودش وقت میزاره باز؟؟&n ...

تقریبا بیرون میریم 

از هیچی کم نمیذاره برام از امکانات و رفاه زندگی 

فقط یه کم میره توی گوشی بهش میگم میذاره کنار توی گوشی ام فقط دور بازی کردنه… 

من حساسم روی اینکه چجور تا صبح میتونه منو تنها بذاره. 

بقیه شوهراشون مثل آدم ب موقع میان

امقدرم رفیق باز نیستنننن

تقریبا بیرون میریم  از هیچی کم نمیذاره برام از امکانات و رفاه زندگی  فقط یه کم میره توی ...

عزیزم هر کسی یه شرایطی داره و یه سری چیزا رو تحمل میکنه  به تحمل و صبر خودت نگاه کن  و قشنگ فکر کن که چکار باید کنی که بهتر شه ولی اصلابه جدایی فکر نکن سعی کن درستش کنی 

عزیزم هر کسی یه شرایطی داره و یه سری چیزا رو تحمل میکنه  به تحمل و صبر خودت نگاه کن  و قشن ...

ممنون‌ از راهنماییت عزیزم…. 

انشاالله که درست بشه 

دعام‌کن… 

نه بابا دیوونه ام‌مگه سر این‌جیزا جدا بشم

ممنون‌ از راهنماییت عزیزم….  انشاالله که درست بشه  دعام‌کن…  نه بابا دیوونه ام‌مگه ...

مردا رو هر چی بگی نکن بدتر اونو انجام میدن...   ناراحت نکن خودتو اون بچه گناه داره حس میکنه این چیزا رو ... موفق باشی عزیزم