2777
2789

سلام شبتون بخیر 

دوستان میخواستم بدونم شما هم ته حلقتون دونه دونه دارید 

من زگیل تناسلی دارم الان یهو تو نت دیدم زگیل دهانی هم میشه داشت نگاه کردم دیدم دونه دونه دارم ته گلوم میترسم زگیل باشه ولی میگم شاید طبیعیه و خیلیا دارن میخوام بدونم شماهم دیدید از وقتی فهمیدم زگیل دارم هر روز دارم ی جامو چک میکنم خسته شدم دیگه ن خواب دارم ن خوراک چقدر روزای سختیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ته زبون ادما یه چیزای برجسته هست که من ختی براش رفتم دکتر گفتم سرطان زبان گرفتم دکتره کلی خندید ...

من ته ته حلقم جوری ک باید با عوق زدن نگاه کنم ته حلقمو نمیددنم حس منم میگه طبیعیه ولی وسواس ادمو میکشه 

طبیعیه بابا  مگه خارش با سوزش یا حس خاصی داری؟  اگر نداری حساس نشو  حالا برو دکتر ...

من دیگه خسته شدم الان یک ماهه درگیر دکترم ن هیچی نیست هیچ علائمی تداره امشبم یهو فکرو خیالی شدم چک کردم 

ته حلق رو میگم امیدوارم طبیعی باشه

سلام شما خوب شدین من تازه متوجه شدم ته حلقم نزدیک زبونم یه دونه اندازه نخود زده تو گودی حلق اصلا دیده نمیشه باید بع زور دهن باز کنی تا دیده بشه من البته یکم سوزش گلو هم دارم مشکل بلع هم دارم