2777
2789

هفته۳۲بارداری‌‌ ام‌‌ از دیشب معدم‌‌ ب شدت میسوزع‌‌ فاموتدین‌‌ خوردم‌‌ چنتا‌‌ ولی‌‌ اصلن‌‌ تاثیر‌‌ نداشت‌‌‌ هر غذایی‌‌ رم‌‌ امتحان‌‌ میکنم‌‌ از سوزشش‌‌ کم‌‌ نمیشه‌‌‌ گاهی‌‌ اوقاتم‌‌ میزنع‌‌ ب‌ پشتمو‌‌ کمرم‌‌ خیلی‌‌ درد‌‌ میکنه‌

حس میکنم‌‌‌ حرکتای‌‌ جنینم‌‌ کم‌‌ شده‌‌‌ سینه‌‌ هامم‌‌‌‌ یکم‌‌‌ بزرگتر‌‌ شده‌‌ و همش ازشون‌‌ شیر‌‌ میره‌‌‌ اینا‌‌ طبیعیع‌‌ آیا‌‌ خاهش‌‌ میکنم‌‌‌ راهنماییم‌‌ کنین‌‌ چیکارکنم‌‌‌ از سوزش‌‌ معدم‌‌ کم‌‌ شه‌‌ خیلی‌‌‌ شدید‌‌ میسوزع‌‌‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شیره معدت برگشته به مری به خاطر اینه نترس اصلا ،برو گوگل در موردش بخون فعلا غذای اب پز بخور ،شوری ترشی شیرینی سرخ کردنی میوه جات خام وسبزیجات خام وسرد رو چند روز نخور حتما یه دکتر هم برو گلم 

عزیزم برو بیمارستان شهرتون بخش مامایی. سینه ها شیر میده زایمان زودرس میاره. درد قفسه سینه از علائم ف ...

اوف انگار استرس دادم بهت. پاک هم نمیشه کامنتم.

عزیزم اصلا نگرانی نداره. برو بخش مامایی بیمارستان برات همه چیو چک میکنن. 

دکترم‌‌ فقط‌‌ فاموتدین‌‌ نوشتع‌‌‌ خطرناک‌‌ نباشه‌‌ امپرازول‌‌‌؟

نمیدونم عزیزم من مجردم اطلاع ندارم ، ولی مشکل معده دارم ناشتا امپرازول میخورم بهتر میشم 

عزیزم برو بیمارستان شهرتون بخش مامایی. سینه ها شیر میده زایمان زودرس میاره. درد قفسه سینه از علائم ف ...

تقریبن‌‌ پنج‌‌ روز‌‌ پیش‌‌ سونو دادم‌‌ همه‌‌ چی‌‌ خوب‌‌ بود‌‌‌ نگفت‌‌ زایمان‌‌ زودرس‌‌ داری‌‌ یا چیزی‌‌ سینه‌‌ هامم‌ تقریبن‌‌ از ۲۲هفته‌ اینا‌‌ شیر‌‌ میاد‌‌ ولی‌‌ الان‌‌ یکم‌‌ بیشتر‌‌ شده‌‌