2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک های روز زن…

219 بازدید | 25 پست

پدرم از چند روز پیش گفت برنامه دارم برا مامانت برا روز مادر خواهرم پول میخواست بابام گفت نه میترسم برا روز مادر کم بیارم بعد دودوتا کرد داد به خواهرم

دیشب گفت پول جدا کردم کیک بگیرم و…

امشب گفتم بابا کیک گرفتی گفت اره چندجا گشتم کوچیک بودن رفتم بزرگ گرفتم(همه اینا جلو شوهرم)

بابام بالای ۵۰ ساله

اونوقت هر سال شوهر من مث بز منو نگاه میکنه دوتامونم زیر ۳۰ سال و میدونه من به شدت عاشق مناسبتام حتی با یه شاخه گل…هرسال هم بحث داریم نه تولدم نه روز زن نه هیچ چیزی براش مهم نیس 

خدايا تمام اميد من تويي.. فقط از تو ميخوام...

بیچاره ها اینقدر هزینه میکنن برای زندگی

همه اینها برای ما کادو هستش

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیچاره ها اینقدر هزینه میکنن برای زندگی همه اینها برای ما کادو هستش

یادم نمیاد هزینه کرده برام هرچی درمیارم خرج خودمو بچه ام میکنم

عزیزم ناراحت نباش شما هم هیچ مناسبتی براش چیزی نگیر

امسال تولدشو‌نگرفتم تا همین الان میگم باید جبران کنم دل کوفتی مگه میزاره

بیچاره ها اینقدر هزینه میکنن برای زندگی همه اینها برای ما کادو هستش

دقیقا همینه من شوهرم امروز گفت شرمنده هیچی برات نگرفتم ولی من ذره ای ناراحت نیستم چون بیچاره تمام تلاششو داره میکنه، درعوض خودم برا مامانش کادو گرفتم کیک هم پختم فردا صبح قراره خامه کشی کنم انشاالله قشنگ بشه

توهم براش هیچی نگیر ،بجاش خودت براخودت تولد بگیر دوستات یا خواهرتو دعوت کن بزنین برقصین کیک بخورین ش ...

هرکاری کنم مهم نیس میگه چیه اینکارا

دقیقا همینه من شوهرم امروز گفت شرمنده هیچی برات نگرفتم ولی من ذره ای ناراحت نیستم چون بیچاره تمام تل ...

خب اون عذر خواهی کرده دلت دست آورده 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
اگه هرسال بحث میکنی وفایده نداره چراکشش میدی؟ خودت برو براخودت بخر به مامانتم تازه میتونی بدی بخور ع ...

گفتم. فردا میرم برا خودم خرید میکنم

ولی خداییش هر زنی دوس داره بفهمه برا یک نفر توی دنیا مهمه