2777
2789

خیلی تو فکرمه که رنگی بگیرم

ولی خانوادم میگن بی رنگ بهتره

نمیدونم به نظرتون بی رنگ ماندگاریش بهتره؟

چ فرقی دارن؟

برای جوش و لک هر درمانی میدونین بهم بگین اسیر شدم ۴ساله دارم درمان میکنم (خدا🙏🤍)

بی رنگ فقط مشخص نیست لنز زدی 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی بنظرم رنگی بگیر تنوعم میشه ولی رنگ ملایم و طبیعی 

دهه هشتادی هستی و بارداری؟

برای جوش و لک هر درمانی میدونین بهم بگین اسیر شدم ۴ساله دارم درمان میکنم (خدا🙏🤍)
من هم رنگی دارم هم بی رنگ . رنگی رو همهههه فکر میکنن چشم خودمه . میپرسن ازم 😂

یعنی اینطوری نیست که رنگی ضرر داشته باشه و اینا؟

چه رنگیه ماله تو؟

هر جفتشو بخر رنگی رو موقع هایی ک مراسمی جایی میری بزار بنظرم،خودمم میخام همین کارو کنم

خواهر

به فکر جیبمونم باش

قیمتش بالاست

خواهر به فکر جیبمونم باش قیمتش بالاست

چنده طبی رنگی؟

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه

سلام اگر هزینه برات مهم نیست هردو رو بگیر

بیرنگ طبی که همه جا میتونی استفاده کنی خیلی راحته

رنگی رو هم برا تنوع میتونی ولی هرجایی ادم نمیتونه باید تجربه کنی منظورم رو متوجه میشی

من حودم با بیرنگ خیلی راحتم رنگی گرفتم دو سه بار بیشتر استفاده نکردم بیرنگام خراب شده بودن الان این هفته میرم بگیرم دوباره بیرنگش رو

سلام اگر هزینه برات مهم نیست هردو رو بگیر بیرنگ طبی که همه جا میتونی استفاده کنی خیلی راحته رنگی ر ...

چرا میگی رنگی رو هر جایی نمی تونی؟

قیمت داری؟

یعنی اینطوری نیست که رنگی ضرر داشته باشه و اینا؟ چه رنگیه ماله تو؟

نه چه ضرری بهداشت و خیلی رعایت کن . راستش من عینک اصلا بهم نمیساخت هم سرگیجه می‌گرفتم هم سر درد خوده دکتر بهم گفت لنز و بگیر به شرط رعایت یه سری موارد . مال من لایت براون مینی آوا عاااااااشقشم بسکه طبیعی و نازه