2777
2789
عنوان

شک به ایدز

6609 بازدید | 44 پست

شما اگ دختز مجرد بودین و شک میکردین که به اچ ای وی مبتلایین

میرفتین دنبال درمان و سختیشو به جون میخریدین

یا همینطوری میگذروندین تا عمرتون تموم شه؟ لطفا صادقانه جواب بدین خیلی برام مهمه

وسواس فکری عملی نداری؟

اخه چطور مبتلا شدی

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اچ پی وی مرحله اولیه هست که شدید بشه تبدیل به ایدز میشه. قطعا درمان کردن از هر مرحله ای که باشه از هیچی بهتره. فکر میکنی خیلی راحته که همینجوری صبر کنه عمرش تموم شه؟ زجر میکشه درد میکشه تو اون مدت

پس درمان و کنترل کردنش منطقی تره

اسم کاربریم نوداِلیته چون خیلی نودل دوس دارم  این کاربریمم بترکه دیگه نمیام نی نی سایت تو قضاوت کن اشتباهامو، وقتی راه رفتی ردّ پاهامو من دشمن تو نیستم فقط افکار و عقایدم متفاوته  

خب یه آزمایش بده خودتو راحت کن کاری نداره 

اصلا چطور میدونی ایدز داری؟؟

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
اصلا دختر مجرد چرا باید ایدز بگیره؟

چه ربطی به مجرد بودن داره

اسم کاربریم نوداِلیته چون خیلی نودل دوس دارم  این کاربریمم بترکه دیگه نمیام نی نی سایت تو قضاوت کن اشتباهامو، وقتی راه رفتی ردّ پاهامو من دشمن تو نیستم فقط افکار و عقایدم متفاوته  

من چند بار تست دادم میدونم براتون قابل باور نیست

اما الان دکتر با توجه به علایم یه سری تست دیگ نوشته 

ک اگ اینارو انجام بدم و واقعا مبتلا باشم مسیز زندگیم به کل عوض میشه

قطعا دنبال درمان میرفتم چون آگاهم با درمان خودم هم خطر مبتلا شدن دیگران کم میشه و هم جون خودم حفظ میشه کلمه ایدز هم که میگین اشتباه هست .ایدز مرحله پیشرفته اچ آی وی هست و ممکنه کسی اچ آی وی بگیره اما با درمان ها کنترل بشه و به ایدز نرسه 

قطعا دنبال درمان میرفتم چون آگاهم با درمان خودم هم خطر مبتلا شدن دیگران کم میشه و هم جون خودم حفظ می ...

با انگی که این بیماری داره چیکار میکردین؟

این موضوع رو‌ چطور از خانواده مخفی میکردین؟به چه امیدی به زندگی ادامه میدادین؟

با انگی که این بیماری داره چیکار میکردین؟ این موضوع رو‌ چطور از خانواده مخفی میکردین؟به چه امیدی به ...

ببینید به هر دلیل و از هر طریقی این اتفاق افتاده  شما که ان شالله سالمی نگران نباش اما اگر این مشکل پیش اومد برای خانواده و اطرافیان به کمک مشاور و پزشک روند بیماری و مراحل توضیح بدید اگر متوجه شدن که هیچ اگر نشدن اصلا مهم نیست اجازه بدین تو نادانی خودشون بمونن یه فردی که مبتلا به اچ آی وی هست اگر زود تشخیص بدن با دارو کنترل میشع و میتونه مثل یه آدم عادی فقط با یه سری مراقبت خاص زندگی کنه .