2777
2789

میشه یک صلوات مهمونم کنید به نیت اینکه انشالله تو این شب مبارک.خدا از هر شر و بدی خود و عزیزان و روابطمون و مهماتمون ‌‌و جان و مالمون و نعمات خوب و داشته هامونو حفظ کنه از هر گونه شر و بدی و آسیب و ضرری...

خداوند به خودم و مادرم و پدرم و همسرم عمر با عزت و طولانی بده و سلامتی.چنان خداوند به عمرمون اضافه کنه که بسیاااار طولانی باشه عمرمون و باعزت و برکت و خوشی و سلامتی باشه،یک زندگی خوش💓

حاجات و آرزوهام هم بر آورده بشه انشالله و خدا کمکم کنه در هرچه منفعتم باشه.

الهی هرکس صلوات میفرسته به نیتم خدا براش به حق این شب مبارک همه این دعاها رو بر آورده کنه.خدایا...

خدایا خطاها و اشتباهات و گناهانمونو ببخش،ببخش ناشکریها و همه سیئاتمونو و نجاتمون بده از هر شر و بدی از خودمون و دیگران و غیر ،خدایا وجود و زندگیمونو سراسر خیر و انرژی مثبت

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

خدایا شکرت،خداروشکر کنید بابت داشته هاتون 

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم تو این تاپیک نوشته خیلی کامله به دردتون میخورهhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1000498/نکاتی-برای-آماده-شدن-برای-زایمان-طبیعی?page=1

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼