2777
2789

یه هفته دیگ سه ماهم تموم میشه یعنی وارد چهار ماه میشم چیکار کنم بخورم ؟

نگین چندتا دونه بخور واسه هوس من دلم بخاد باید سیرِ سیر بخورممم🥺🥺🤌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میشه یک صلوات مهمونم کنید به نیت اینکه انشالله تو این شب مبارک.خدا از هر شر و بدی خود و عزیزان و روابطمون و مهماتمون ‌‌و جان و مالمون و نعمات خوب و داشته هامونو حفظ کنه از هر گونه شر و بدی و آسیب و ضرری...

خداوند به خودم و مادرم و پدرم و همسرم عمر با عزت و طولانی بده و سلامتی.چنان خداوند به عمرمون اضافه کنه که بسیاااار طولانی باشه عمرمون و باعزت و برکت و خوشی و سلامتی باشه،یک زندگی خوش💓

حاجات و آرزوهام هم بر آورده بشه انشالله و خدا کمکم کنه در هرچه منفعتم باشه.

الهی هرکس صلوات میفرسته به نیتم خدا براش به حق این شب مبارک همه این دعاها رو بر آورده کنه.خدایا...

خدایا خطاها و اشتباهات و گناهانمونو ببخش،ببخش ناشکریها و همه سیئاتمونو و نجاتمون بده از هر شر و بدی از خودمون و دیگران و غیر ،خدایا وجود و زندگیمونو سراسر خیر و انرژی مثبت

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
جگر سمه تو بارداری

واقعنننن؟؟؟؟

همه‌ی استعداد‌های عالم، از گذشته تا آینده، همگی در تو جمع شده اند... می توانی هررررر آنچه که میخواهی باشی... اما یک چیز هست که حقیقتا برای آن آفریده شده ای... اگر آن را یافتی؛ آن شو...💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫 چندساله نی نی سایت رو دنبال میکنم😁 و چند وقته که عضو شدم😁 و چند روزه که تصمیم گرفتم از حالت مخاطب خاموش بیام بیرون😂 بعضی از خلاقیت هایی که توی کاربرای اینجا میبینم خیلی واسم دوست داشتنیه😁 با آرزوی خوب ترین ها برای مردم کشورم❤️❤️❤️

وقتی بده که هرروز بخوری

با یه وعده فکر نکنم مشکلی پیش بیاد 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

من تا الان که ۵ ماهم دو بار خوردم. تا آخرش شاید دوبار دیگه هم بخورم.

زیاد نباید بخوری ضرر داره.

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

دوازده هفته تموم شد چند تا دونه بخور من خوردم باردار بودم و چیزی نشد دکتر گفت کم بخورید مشکلی نداره

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

من چرا اولین باره می‌شنوم بد باشه  

همه‌ی استعداد‌های عالم، از گذشته تا آینده، همگی در تو جمع شده اند... می توانی هررررر آنچه که میخواهی باشی... اما یک چیز هست که حقیقتا برای آن آفریده شده ای... اگر آن را یافتی؛ آن شو...💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫 چندساله نی نی سایت رو دنبال میکنم😁 و چند وقته که عضو شدم😁 و چند روزه که تصمیم گرفتم از حالت مخاطب خاموش بیام بیرون😂 بعضی از خلاقیت هایی که توی کاربرای اینجا میبینم خیلی واسم دوست داشتنیه😁 با آرزوی خوب ترین ها برای مردم کشورم❤️❤️❤️

مامان من چند سال پیش سر برادرم خیلی دل و جیگر می‌خورد حداقل هفته یکی دوبار.

کل نه ماه حتی دوران دوران شیردهی.

البته اون موقع پزشکش بهش چیزی نگفته بود

خدا رو شکر اتفاقی نیفتاد

اینکه میگید بده برای جنین ممکنه توضیح بدید چرا

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات