یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دکتر بهم گفت جیگر .عسل .گلاب . ماکارانی وسیب زمینی توی یه ماه اول نخور ..هم باعث سقط میشه هم چربی با ...
همهی استعدادهای عالم، از گذشته تا آینده، همگی در تو جمع شده اند... می توانی هررررر آنچه که میخواهی باشی... اما یک چیز هست که حقیقتا برای آن آفریده شده ای... اگر آن را یافتی؛ آن شو...💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫 چندساله نی نی سایت رو دنبال میکنم😁 و چند وقته که عضو شدم😁 و چند روزه که تصمیم گرفتم از حالت مخاطب خاموش بیام بیرون😂 بعضی از خلاقیت هایی که توی کاربرای اینجا میبینم خیلی واسم دوست داشتنیه😁 با آرزوی خوب ترین ها برای مردم کشورم❤️❤️❤️
برای من دکتر از اول بارداری قرص آهن نوشته 😐بعد من اوایل خیلی جیگر خوردم
😑شاید بستگی به ذخیره اهنت هم داشته باشه سر پسرم اینقدر دکتر تاکید کرد نخور منم هوس شدید الان یک عکس جیگر روی پهلوی بچم در اومده سر این یکی هنوز هوس نکردم اینقدر ویار دارم
جگر محل ذخیره میکروبه . جگر گوسفندم محل ذخیره میکروب بدن گوسفنده و چون جنین تغذیه میکنه براش خیلی ضرر داره و تو بارداری میگن نخورین. تو گوگل هم بزنید میاره .