2777
2789
عنوان

دلم جگر میخاد با دوغ باردارم خوبه یا بده؟بیاین خو

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 25 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر بهم گفت جیگر .عسل .گلاب . ماکارانی وسیب زمینی توی یه ماه اول نخور ..هم باعث سقط میشه هم چربی با ...

همه‌ی استعداد‌های عالم، از گذشته تا آینده، همگی در تو جمع شده اند... می توانی هررررر آنچه که میخواهی باشی... اما یک چیز هست که حقیقتا برای آن آفریده شده ای... اگر آن را یافتی؛ آن شو...💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫 چندساله نی نی سایت رو دنبال میکنم😁 و چند وقته که عضو شدم😁 و چند روزه که تصمیم گرفتم از حالت مخاطب خاموش بیام بیرون😂 بعضی از خلاقیت هایی که توی کاربرای اینجا میبینم خیلی واسم دوست داشتنیه😁 با آرزوی خوب ترین ها برای مردم کشورم❤️❤️❤️
دلیل بدبودنش چیه؟اخه جیگراهن داره خاصیت داره دقیق چرا بده

اهن تو سه ماه اول باعث سقط میشه برا همین معمولا از 16هفته به بعد قرص آهن میدن ... البته یکی دوماه دیگه مشکلی نداره می‌تونه بخوره 

اهن تو سه ماه اول باعث سقط میشه برا همین معمولا از 16هفته به بعد قرص آهن میدن ... البته یکی دوماه دی ...

برای من دکتر از اول بارداری قرص آهن نوشته 😐بعد من اوایل خیلی جیگر خوردم 

برای من دکتر از اول بارداری قرص آهن نوشته 😐بعد من اوایل خیلی جیگر خوردم 

😑شاید بستگی به ذخیره اهنت هم داشته باشه سر پسرم اینقدر دکتر تاکید کرد نخور منم هوس شدید الان یک عکس جیگر روی پهلوی بچم در اومده سر این یکی هنوز هوس نکردم اینقدر ویار دارم