2777
2789
عنوان

کسایی که از کارهای دندون سردرمیارن توروخدا جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 35 پست
سریع میترکه،آفت بافتش سفت نیست؟

نه یه چیز کوچولو هست و طرف افت بزنه یه چچیزی بهش بخوره اذیت ممیشه گرمیجات باعث افت میشنن تو نت بزنی ممیاره برات شایدم دندونت حساس شده به خاطر زیاد رفتن دکتر 

منم یه سوال بپرسم 

دارم دوتا از دندونام که اذیت میکنه رو عصب کشی میکنم نزدیکه یه ماهه چرک خشک کن میخورم ولی اثری نداره سر و گوش و دستم درد داره میتونم به دکتر بگم بهم آمپول بده خودش چیزی نگفته من واقعا حس میکنم عفونت تو گوشامه...

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عفونت داشته باشه چجوری خوب میشه؟

متاسفانه باید روکش رو در بیارن شانس بیاری نشکنه

دندون مجدد عصب کشی بشه 

برای من همین اتفاق افتاد

هنوزم انتخاب قلبمی ،بهترین اشتباه من
چجور عصب کشی کردی و هنوز حساسی مگه میشه ؟؟

سردوگرم بعدیمدت خوب میشه خمیردندون ضدحساسیت بزن خارجیش

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
چه دهانشویی بگیرم؟مارک خاصی میشناسین؟

همشون خوبن ب داروخونه مشگلت روبگو بهت میده خمیردندون ضدحساسیت اورال بی هم خیلی خوبه احتمالا دهانشویه هم داشته باشه

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
کیست تو‌عکس نبوذ اخه

ببین من یازده تا پنی سلین زدم تا عفونتش کمی بخوابه تا بتونه بی حس کنه

سریع ب دکتر نشون بده  یا آفت زدی یا ک عفونته

هنوزم انتخاب قلبمی ،بهترین اشتباه من
پیگیر شو عفونت خطرناکه برو‌ چندتا دکتر حتمااا

مرسی گلم حتما میرم باورت میشه مثه روح شدم نا ندارم

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...