2777
2789
اخه مادرشوهرم  یکساله عروسشون شدم بیست بار گفته عروس دیگه چی خریده...حتی یبار تو اتاق بودیم چند ...

پس اگه داری هم برا مادرشوهرت بخر و هم برای هودت ولی نه منت شوهرت و بکش نه جنگ و دعوا ره بنداز که اعصابت خورد شه و قهر و قهر کشی بشه

خودتو هم به وسوسه ننداز و بغض و آه و اینام نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه شب بدی بدی بود برام دعوت شدیم شام خونه مادرشوهرم همه جمع بودن جاریا و خواهرشوهر کیک گرفته بودن و کادو برای مادرشوهرم من شوهرم دستش خالیه چیزی نگرفتیم براش.جاریم و خواهرشوهرم شوهراشون کادو دادن بشون چنان ذوق و پز دست خودم نبود بزور خودمو کنترل کردم ولی دلم هزار تیکه شد خیلی کوچیک شدم تو جمع چرا باید شرایطم اینطور باشه ک انقد خوار بشم کاش نمیرفتم همش بخودم میگم چیزی از ارزش من کم نشده ولی اونا عقلشون ب چشمشونه

اینم بگم ک تو جمعشون از همه مرتب تر و از نظر قیافه بهترم ولی امان از بخت بدم واقعا ک همچی ب شانسه هرچقدم ک زیبا و باهنر باشی بدرد نمیخوره فقطططط پیشونی ....شوهرم خوبه ولی دستش خالیه این جور موقع ها خیلی نداری بچشم میاد اشکام بند نمیاد ولی برو شوهرم نیوردم

نه اتفاقا خیلی خوبه خودش یه جور جشن و شادیه که آدما رو دور هم جمع می‌کنه  باورتون نمیشه مادرشوهرم امشب چقدر خوشحال شد وقتی با کادو و شیرینی رفتیم خونش ، اگه بخواین اینجوری که شما میگین فکر کنیم اصلا هیچ مناسبتی نباید وجود داشته باشه

بهتر نیست روی خودمون و روحمون کار کنیم که این چیزها برامون مهم نباشه؟ دنیا تا بوده همین بوده.

دست خودم نیس همیطوره اشکه ک سرازیر میشه جاریاخیلی اهل پزن یکیشون قشنگ میزنه تو رو ادم اره شوهرم سوپرایزم کرد فلان خب بمن چ اون عقده داره درسته ولی منم سنگ نیستم دلم میشکنه شوهرم دستش خالیه اینا هم هروز ی بامبول جشن و سوپرایز

من خودم به شخصه با روز مادر روز پدر مشکل ندارم 

ولی بنظرم اینایی گه هر سال تولد می‌گیرن و دعوت می‌کنن خیلی بده درسته هزینه مراسم گرفتن بالاست ولی بنظرم دیگران اذیت گردن محسوب میشه آدم وقتی سالی یه بارم خونه طرف مهمونی نمیره بعد طرف پا میشه تولد دعوت میکنه هرسال خیلی بنظرم مزخرفه 

دست خودم نیس همیطوره اشکه ک سرازیر میشه جاریاخیلی اهل پزن یکیشون قشنگ میزنه تو رو ادم اره شوهرم سوپر ...

خودت میگی همسرت دستش خالیه.

پس اینجوری نیست و نخواد بکنه.

اونام اگر از قصد میگن و میخوان آزار بدن ، اثر منفیش رو خواهند دید

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار