2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عوضش خيليا خوشحال ميشن و قدر مادراشونو بهتر از قبل ميدونن…

نميشه خوشحالي يسري فداي يسري ديگه بشه ك

و هركسيم مادرشون فوت شده انشاءالله نور ب قبرشون بباره

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

دقیقا... من و شوهرم هیچ مشکلی نداریم ولی همین کادو نخریدن فردا میشه ی مشکل برام... تازه مادرشوهرمم انتظار داره ولی وقتی پسرش برای منِ تازه عروسش نخره من چرا برا مادرش بخرم

خدایا شکرت
دقیقا... من و شوهرم هیچ مشکلی نداریم ولی همین کادو نخریدن فردا میشه ی مشکل برام... تازه مادرشوهرمم ا ...

نه برای نخریدن کادوی همسرت گله کن، نه برای مادرشوهرت بخر

این موضوع ارزش جنگ و جدال نداره 

خودتونو مجبور به انجام چیزی که مجبور نیستین نکنین🤷🏻‍♀️

رفیق دخترت ازت کادو میخواد؟ 

ارهههه😂😂😂

میگه ما ک رل نداریم بیا ب هم کادو بدیم حالا اون خودشم میگیره واسم ن اینکه نگیره ولی من میگم جفتمون کادو ندیدم چ کاریه اخه😂

آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟  حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده
نه برای نخریدن کادوی همسرت گله کن، نه برای مادرشوهرت بخر این موضوع ارزش جنگ و جدال نداره  خود ...

اگ چیزی نخره نمیخام بحث کنم و اصلا بروش بیارم فقط سرد میشم باهاش ، و دیگ براش کادو نمیخرم و میرم برا خودم چندشاخه گل کادو میخرم. کادوی روز مرد هم ک براش خریدم رو چند روز دیگه همینجوری بی مناسبت میدم بهش...ولی سرکوفتای مامانمو چیکار کنم ک تا سال دیگ این موقع بگه برات هیچی نخریدن هیچکار نکردن و فلان. از طرفی مادرشوهرم ک انتظار داره و هی تعریف کنه عروس بزرگه براش چی خریده و... اعصابمو خورد میکنه .وقتی اونا اعصابمو خورد میکنن منم از شدت فشار عصبی پیش شوهرم دهنم ب گله کزدن باز میشه😔😔

خدایا شکرت
خوب بدین به نظرم بعد براتون خاطره میشه میگین وای یه زمانی سینگل بودیم و..... 😂😂🤪

اره حالا ان شاءالله پولم برسه😂😁

آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟  حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده
اگ چیزی نخره نمیخام بحث کنم و اصلا بروش بیارم فقط سرد میشم باهاش ، و دیگ براش کادو نمیخرم و میرم برا ...

یکی دوسال نخری دیگه از سرشون میفته، توهم راحت هر دوجهان میشی

ول کنید تو رو خدا کم داریم تو این زندگی مشکلات و تحمل میکنیم خدایی دیگه خودتون برای زندگیاتون مشکل الکی نتراشید

در اینباره به هیچکی امیدی ندی بهتره

یکی دوسال نخری دیگه از سرشون میفته، توهم راحت هر دوجهان میشی ول کنید تو رو خدا کم داریم تو این زندگ ...

اخه مادرشوهرم  یکساله عروسشون شدم بیست بار گفته عروس دیگه چی خریده...حتی یبار تو اتاق بودیم چندتا از لباسایی ک براش خریده رو در اورد نشونم داد. یا میگه رفتن مسافرت سوغاتی اینو اوردن اونو اوردن. حالا لباس خونه معمولی هم جاریم میخره ولی خب کادوئه دیگ.

وقتی تعریف میکنه دلم میشکنه، چون پارسال شوهرم کامیون خرید حتی یه قرون نداشت منم خیلی کم پول داشتم ک کارتمو داده بودم ب شوهرم ک بخاطر پول بنزین معطل نمونین و نمیتونستیم واقعا بخریم و امسالم که نمیدونم....

عصر براذرشوهرم زنگ زد ب شوهرم ک قراره پدرشو ببره دکتر قراره مادرشوهرمم ببره ک شب اونجا باشن شماهم حاضر شین بیام دنبالتون شوهرم گفت ن کار. داریم..اول خوشحال شدم چون قراربود بریم برف بازی ولی بعد ک فهمیدم فردا روژ مادره فهمیدم دعوتیشون بی دلیل نبوده. حالا میترسم مادرشوهرم خیلی خوشش بیاد باز بیشتر تعریف و کتایه بزنه

خدایا شکرت