2777
2789

واسم گل گرفت تبریک هم گفت همین کافیه دیگه خوشحالم کرد. من از اوضاع مالیش خبر دارم در شرایطی نیستیم ک بتونه کادو بگیره. همین واس مادرها ی چیزز بگیریم ببریم دست خالی نباشیم خودش کلیه

ناراحت نبااااااششش عزیزم تو هم یه جا جبران کن

بغض گلوما گرفته. الان عقدیم. تو این هفته یه لباس خودم از پول خودم گرفتم نشون مامانم نداده بودم 

حالا امشب آوردم الکی گفتم اینا شوهرم برام خریده 

خدا نگاه نکن به جرم من نگاه بکن به کرمت              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بغض گلوما گرفته. الان عقدیم. تو این هفته یه لباس خودم از پول خودم گرفتم نشون مامانم نداده بودم  ...

ببین سه هفته دیگ روز مرده باز تو بهترین چیزو برای پدرت بخر 

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

فرداس روز مادر🥹امیدوارم که فردا هم تبریک بگه هم کادومو بده چون به شدت عقده ای عمل میکنم تو اینجور مواقع😂

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

والا شوهر خوبی داری قدرشو بدون خب قهر بودید برا همینه اینجوری برخورد کرده میتونست هیچی نخره رو قهری ...

عزیزم قهری ما دوماه هست قهرنیستیم سرسنگینیم باهم .چون میگه من مامانی نیستم بهش گفتم.حتی به مادراحمقش زنگ‌زدم تبریک بگم نگفت روز توام مبارک زنیکه ادب نداره

عزیزم قهری ما دوماه هست قهرنیستیم سرسنگینیم باهم .چون میگه من مامانی نیستم بهش گفتم.حتی به مادراحمقش ...

هر کسی ادب شخصیت خودشو نشون میده اصلا ارزش نداره بخاطر بی ادبی اون خودتو ناراحت کنی