2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نگرفتم.پارسالم نگرفتم.کلا ناف منو با نگرفتن بریدن دیگه.منم روز مرد تفم نمیندازم کف دستش.پارسال چیزی نگفتم ولی امسال ببین چه جهنمی درست کنم روز مرد

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚

[QUOTE=268945545]تا فردا صبر میکنم و تا فردا شب ساعت ۹ عین یک فرشته ناز و ملوس میباشم بعدش از ساعتای ۹ و ۱۰ ک‌گذشت می ...[/QUOTE

عه این فکر من بود. دقیقا میخام همینکار بکنم 👌🙂

خدا نگاه نکن به جرم من نگاه بکن به کرمت              

منم نگرفتم .ولی به خاطر بی محلی نبود .فعلا خرجمون زیاده ،پولمونم یکی شده .یعنی فعلا داریم از پول من خرج میکنیم ،چی می‌رفت می‌خرید تو این وقت تنگ و پول کم ،جلو روی خودم ☺️

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
[QUOTE=268945545]تا فردا صبر میکنم و تا فردا شب ساعت ۹ عین یک فرشته ناز و ملوس میباشم بعدش از ساعتای ...

نیمع گمشدمی تو نکنع 🥲😂/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂😂🖐️/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
شیرینی گرفت قهربودیم اروم گفت روزت مبارک بعد زنگ زد به مادرش همچین با افتخار تبریک گفت.منم گفتم شیری ...

والا شوهر خوبی داری قدرشو بدون

خب قهر بودید برا همینه اینجوری برخورد کرده میتونست هیچی نخره رو قهریش بمونه اما به یادت بوده