2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر کسی ادب شخصیت خودشو نشون میده اصلا ارزش نداره بخاطر بی ادبی اون خودتو ناراحت کنی

متاسفانه میشم.ازاین ناراحتم چرا زنگ زدم.بعد میگن عروس بده.بگو تو باید زبون بریزی رابطه رو گرم کنی لال میشی بگی روز تو هم‌مبارک.به مادربزرگم زنگ زدم سلام نکرده  ۸۰ساله اول گفت روزت مبارک 

شوهر منم توی هدیه خریدن تنبله بعد از ۷ سال یکم راه افتاده ولییی یه وقتا هم که میخره طبق سلیقه من نیست اینه که فقط طلاو گل دوست دارم .امسالم دستش خالی بود با هم رفتیم شال و پالتو خریدیم دیگه توقع نداشتم .دیروزم گفت چی برات بخرم گفتم هیچی نخر تا منم روز مرد هیچی نخرم  از بس پیدا کردم یه لباس یا هدیه مناسب برای سخته.با خنده هم گفتیم  😀😀به وقتش پولاشو میگیرم طلا میخرم .عجله ای نیس

متاسفانه میشم.ازاین ناراحتم چرا زنگ زدم.بعد میگن عروس بده.بگو تو باید زبون بریزی رابطه رو گرم کنی لا ...

انتظار ازشون نداشته باش تا راحت زندگی کنی

من پنج ساله ازدواج کردم تا سه سال مثل شما بودم ازشون انتظار داشتم کاری میکردن ناراحت میشدم یا کاری نمیکردن

ولی الان اصلا برام مهم نیستن انگاری فامیل دووورین برام

انتظار ازشون نداشته باش تا راحت زندگی کنی من پنج ساله ازدواج کردم تا سه سال مثل شما بودم ازشون انتظ ...

ممنون گلم.راهمون دوره ۱۱سال ازدواج کردیم منم دندون طمع رو کشیدم ولی نمیشه وصله به ما هستن