بچه ها امروز بیرون بودیم میخواستیم یکم میوه بخریم بعد شوهرم گفت پولم کمه توکارتم ۲۳تومنه که اونم کارتم نمیده منم گفتم برات۲۰تومن با همراه بانک انتقال میدم موجودی حسابش شد۴۳تومن بعد رفتو میوه خرید اومد دیدم حداقل اندازه ۵۰تومن میوه خریده گفتم عه چطوری خریدی کارتت که پولو نمیداد گفت گاهی میده گاهی نمیده از شانسم امروز داد گفتم باشه ولی نمیدونم چرا یه حسی بهم میگفت دروغ میگه اومدیم خونه خوابش میومد خوابید منم رفتم تو اس ام اساش دیدم از کارتی که من پول زدم هیچی کم نشده همون۴۳تومن بودگفتم حتما اس برداشت هنوزنیومده باز دلم راضی نشد یه حس قوی ای بهم میگفت دروغه گفتم بزار با همراه بانک ۵تومن بزنم ببینم موجودیش چقدر میشه دیدم شد۴۸تومن فهمیدم با یه کارت دیگه زده بنظرتون کارت مخفی داره؟به روش بیارم یا نه؟ یدونه کارت داره برا اون اصلا اس ام اس نمیاد بنظرتون پولاشو اونجا مخفی میکنه؟
برای خانه ی همسایه ات هم چراغ آرزو کن قطعا حوالی خانه ات روشن تر خواهد شد...❤🍃
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔 دختر فرفریم سه ساله شدی 👧 میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐 مادر یعنی: همه دردات مال من/ یاخچی که وارسان ♡ دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!
عجب آدمیه آره دیگه کارت داره پولشو سر اون میزاره مقدار کمی رو این کارت که شما میدونی دارش بعضیا چرا اینجورین ادمم انقد پول دوست خب واسه زن و بچش نخواد واسه کی میخواد
زیاد که گیر نمیدم ولی جدیدا دارم برا خودم پس انداز مخفی میکنم حس میکنم فهمیده تلافی میکنه
خب دختر خوب اینکه دیگه مخفی نیس وقتی فهمیده اینجوری باعث دلخوری میشی به روش نیار حالا که فهمیده بگو من پولامو دارم جمع میکنم برات فلان چیزو بخرم قضیه جمع شه بعدش که گذشت شروع کن به پس انداز
نه فکرت جای منفی نره شوهر شما حتما پول دوسته قائم میکنه دلش نمیاد خرج کنه من خیلی از آقایون رو دیدم اینکارو کردن کارت پنهونی داشتن ولی تو کار خیانت نبودن فقط چون پول دوست بودن