2777
2789
خود کرج باشی چهارراه طالقانی کلینیک های گفتاردرمانی زیاده یکیشم پشت پوشاک سالیان تو ساختمون که دکترخ ...

مممنونم عزیزم همون جا که خدارحمی سونوگرافی داره تو چهار راه طالقانی 

خیلی دلم گرفته من نگران پوشکیش نیستم اما حرف زدنش نگرانم کرده یعنی تا این حد 

ما تو ارثمون هست بخاطر همون نگران نیستم خوب وقتی میشنوه وتک کلمه میکه مطمئن باش لال نیست دوراز جونش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مممنونم عزیزم همون جا که خدارحمی سونوگرافی داره تو چهار راه طالقانی 

اره دقیقا دکتر خدارحمی هم کفه اون طبقات بالاتره

اینم بگم خصوصی یا دولتی قیمتش اونقدر فرق نداره مثلا کهریزک نیم ساعت۱۵۰میگرفت خصوصی۲۰۰میشه اونقدر تفاوت ندارن

ما تو ارثمون هست بخاطر همون نگران نیستم خوب وقتی میشنوه وتک کلمه میکه مطمئن باش لال نیست دوراز جونش

از این چند کلمه بیشتر حرف نمی زنه همین 

اون یکی پسرم این شکلی نبود هر چقدر می گم به خودم بچه ها فرق دارن اما بازم ته دلم آشوب می شه 

اره دقیقا دکتر خدارحمی هم کفه اون طبقات بالاتره اینم بگم خصوصی یا دولتی قیمتش اونقدر فرق نداره مثلا ...

اها ممنونم  

تو گفتار درمانی چکار می کنن باهاشون حرف می زنن

اها ممنونم   تو گفتار درمانی چکار می کنن باهاشون حرف می زنن

یه پک کتاب هست اونارو میگن بگیری بعد اون کتابارو باهاش با بازی و خنده با زبون شکل تلفضشو بهش یاد میدن که همونارو خودت باید تو خونه باهاش کار کنی اول کلمه هارو یادمیگیره بعد جمله