2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ام دوسالیش چند روز دیگه تمومه اما حرف نمی زنه 

پسر منم ۳سالو تموم کرده کامل حرف نمیزنه بعضی از کلماتو نمیتونه ولی عادیه تا بره پیش راه میفته چون مهدو کلاس میبرمش و راه افتاده

کلا حرف نمیزنه یا کلمات مامان بابا آب اینا میگه

باهوش و هوشیار هست نسبت به اطراف فقط آب و ماما و بابا می گه همین اصلا  حرفی نمی زنه خیلی نگرانم ...

عادیه بعضیا دیر حرف میزنن ولی اگه خیلی نکرانی یا دوس داری زود حرف بزنه ببرش گفتار درمانی

پسر منم ۳سالو تموم کرده کامل حرف نمیزنه بعضی از کلماتو نمیتونه ولی عادیه تا بره پیش راه میفته چون مه ...

راست می گی آنقدر حالم گرفته است فکر می کنم نکنه لال هست اما به زبون نمی یارم 

پسره و حتی جیشیش رو هم نمی تونه بگه ،چکار کنم تا حرف بزنه ،با هاش حرف می زنیم فقط ادای حرف زدن در می ...

منم نزدیک ۳سالگی از پوشک گرفتمتش خودش گفت دیگه نبند از پوشک گرفتن به حرف زدن نیست دخترخواهرشوهرم مثل بلبل  حرف میزنه ولی نزدیک ۳سالشه از پوشک نمیتونه بگیرتش

منم نزدیک ۳سالگی از پوشک گرفتمتش خودش گفت دیگه نبند از پوشک گرفتن به حرف زدن نیست دخترخواهرشوهرم مثل ...

خیلی دلم گرفته من نگران پوشکیش نیستم اما

حرف زدنش نگرانم کرده یعنی تا این حد