2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر داییم تا حد مررررگ رفته بود، پوست سرش هم کوتاه  شده گردنشو دوختن پس کلش😄

واقعا

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
منم چند مورد عفونت شدید دبدم تو کاشت جراحی

به نظر من میکرو کن کاشت جالب نیست فقط روز اول شبیه عکسای تو نت بعدش افتتضاح

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
من روش غیرجراحی رو پرسیدم در این روش فلپ برنمیدارن

من پرسیدم چرا میکرو گراف نمیکنن برای کاشت ابرو گفتن به خاطر خواب ابروعه برای قشنگتر شدن ابرو فلپ برمیدارن البته خداروشکر من مشکلی پیدا نکردم و اذیت نشدم بخیه زدن بعد دوهفته رفتم کشیدم پماد هایی که میدن با شستشوی روزانه  رو طبق دستورشون انجام دادم 

به نظر من میکرو کن کاشت جالب نیست فقط روز اول شبیه عکسای تو نت بعدش افتتضاح

اخه میکرو همش باید بری ترمیم و کلی هزینه ودرد وووو ولی ابروهای من بعد یکسال و گذروندن دوره های ریزش الان دیگه جا افتاده و خوب شد