یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
۶ رووووز .... از صبح تا شب؟ زیاده. حتما خونه تون بزرگه یا وسیله خیلی دارین. من اگه تمام وقت ک ...
نه دیگه خب بلاخره غذا میزارع استراحت میکنه تنهایی انجام میده دوست نداره ما کمکش کنیم خونمون هم بزرگ نیست عزیزم ۷۰ الی ۸۰ متر هست بلاخره انباری بالکن و دو تا اتاق آشپز خونه و سرویس و حموم پذیرایی وقت میخواد دیگه ....
عزیزم اتفاقا اخرای بهمن، بهترین موقع برای خرید عیده. انشالله امسال با شوهرم وپسرم تصمیم گرفتیم نزاریم نزدیک عید مخصوصا هفته اخر، اینو منی که تجربه چند سال خرید دوروز، یه روز به عید دارم بهت میگم. هفته اخر اسفند هم بی نهایت شلوغه، هم گرونتره، هم جنس خوب کم گیر میاد. اینو مغازه دار خودش بهم گفت، گفت هرچی تو سال مونده نزدیک شب عید میاریم با بهترین قیمت فروش میره. چون مردم ما فقط مبخوان بخرن اکثرا، انگار عقب میمونن از مسابقه ای چیزی، اخربهمن وقت داری راحت میگردی حضوری گیر نیومد اینترنتی، جنس خوب، برا خونه تکونی من امسال میخوام انشالله تا 15 اسفند دیگه کارام تموم شده باشه. انشالله سال خوب و پر باری باشه والا بقیه اش میگذره
عزیزم اتفاقا اخرای بهمن، بهترین موقع برای خرید عیده. انشالله امسال با شوهرم وپسرم تصمیم گرفتیم نزاری ...
انشاالله . منم همین تصمیمو دارم. خونه تکونی رو شروع کردم . خورد خورد ... جاهای سخت و کارای زیاد رو دارم انجام میدم. خریدم در حد چیزایی که نیاز داریم رو نهایت تا آخر بهمن انجام میدم. به امید خدا دیگه ۱۵ اسفند به بعد کاری ندارم . خدا به همه سلامتی و دل خوش بده. دل خوشی مام همیناس دیگه