2777
2789
عنوان

خرید عید

1083 بازدید | 14 پست

از کی انجام میدید؟ چیا میخرید؟ 

من تصمیم دارم از ۱۵ بهمن برم. برای خودمو دخترم خرید کنم. دیر نمیشه؟ نمیخوام به شلوغی شب عید بخورم. 

خونه تکونی از کی انجام میدید؟ من یه دور تازه تکوندم    ولی بازم باید بتکونم 

یه خانم مستقل و قوی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس میکنم اخرای قیمت بازار وارد رقابت میشه و قیمتا اف میخوره ،  هر چی ب چشم خوب بیاد میگیرم

آخرا آف میشه؟ یا گرونتر؟ 

سبزه و وسایل هفت سین میدونم ارزون میشه هرچی دیرتر بخری. ولی لباسم؟؟؟ 

یه خانم مستقل و قوی 
آخرا آف میشه؟ یا گرونتر؟  سبزه و وسایل هفت سین میدونم ارزون میشه هرچی دیرتر بخری. ولی لباسم؟؟؟ ...

اره ، ولی لحظه ایی ارزون میشه و‌چیزی نمیمونه😐😐😐

برای افزایش حقوق همسرم و اینکه تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

مگه بهمن لباس عید میاد؟؟ ما معمولا ی هفته قبل عید میریم  خونه هم شهریور تکوندم زمستون سرررده ...

نمیدونم به اینش فکر نکردم . راستش بعد ۳ سال امسال اولین باره میخوام خرید عید برم یادم رفته   

یه خانم مستقل و قوی 
ما از اسفند خرید  مامانم ۶ روزه خونه رو از تهه ی دفعه تمیز می‌کنه خیلی سخته ولی

۶ رووووز .... از صبح تا شب؟ زیاده. 

حتما خونه تون بزرگه یا وسیله خیلی دارین. من اگه تمام وقت کار کنم شوهرمم کمکم کنه، نهایت ۲ روز و نیم 

یه خانم مستقل و قوی 
نمیدونم به اینش فکر نکردم . راستش بعد ۳ سال امسال اولین باره میخوام خرید عید برم یادم رفته   & ...

اره عزیزم بهمن ک لباس عید نمیاد 

بهمن زمستونی ها آف میخوره 

از اخرای اسفند برید خرید

۶ رووووز .... از صبح تا شب؟ زیاده.  حتما خونه تون بزرگه یا وسیله خیلی دارین. من اگه تمام وقت ک ...

نه دیگه خب بلاخره غذا میزارع استراحت میکنه تنهایی انجام میده دوست نداره ما کمکش کنیم خونمون هم بزرگ نیست عزیزم ۷۰ الی ۸۰ متر هست بلاخره انباری بالکن و دو تا اتاق آشپز خونه و سرویس و حموم پذیرایی وقت میخواد دیگه ....

🎀

نه دیگه خب بلاخره غذا میزارع استراحت میکنه تنهایی انجام میده دوست نداره ما کمکش کنیم خونمون هم بزرگ ...

خدا سلامتی بده بهشون. سخته.  قدرشونو بدونید. 

یه خانم مستقل و قوی 

عزیزم اتفاقا اخرای بهمن، بهترین موقع برای خرید عیده. انشالله امسال با شوهرم وپسرم تصمیم گرفتیم نزاریم نزدیک عید مخصوصا هفته اخر، اینو منی که تجربه چند سال خرید دوروز، یه روز به عید دارم بهت میگم. هفته اخر اسفند هم بی نهایت شلوغه، هم گرونتره، هم جنس خوب کم گیر میاد. اینو مغازه دار خودش بهم گفت، گفت هرچی تو سال مونده نزدیک شب عید میاریم با بهترین قیمت فروش میره. چون مردم ما فقط مبخوان بخرن اکثرا، انگار عقب میمونن از مسابقه ای چیزی، اخربهمن وقت داری راحت میگردی حضوری گیر نیومد اینترنتی، جنس خوب، برا خونه تکونی من امسال میخوام انشالله تا 15 اسفند دیگه کارام تموم شده باشه. انشالله سال خوب و پر باری باشه والا بقیه اش میگذره

🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 🌷
عزیزم اتفاقا اخرای بهمن، بهترین موقع برای خرید عیده. انشالله امسال با شوهرم وپسرم تصمیم گرفتیم نزاری ...

انشاالله . منم همین تصمیمو دارم. خونه تکونی رو شروع کردم . خورد خورد ... جاهای سخت و کارای زیاد رو دارم انجام میدم. خریدم در حد چیزایی که نیاز داریم رو نهایت تا آخر بهمن انجام میدم. به امید خدا دیگه ۱۵ اسفند به بعد کاری ندارم . خدا به همه سلامتی و دل خوش بده. دل خوشی مام همیناس دیگه 

یه خانم مستقل و قوی