2777
2789
عنوان

نذر نمک

126 بازدید | 3 پست

خانوما میگن کیا از نذر نمک حاجت روا شدن 

امشب شبه ولادته حضرت زهراس منم یک مشکله خیلی خیلی بزرگ دارم 🥲نمیدونم چیکار کنم میگن با نذر نمک حاجت روا میشی میشه اگه کسی نذر کرده برام توضیح بده یا هر نذری ک جواب میگیری ازش 

اگه برامم دعا کنین ک خیلی ممنونتون میشم🥺💋

سلام عزیزم حتما انجام بده من خودم چندبار نتیجه گرفتم ناامید نباش.این طوری نذر کن بگو برای رضای خدا وهدیه به خانم زهرا ۵تا،۷تایا۱۴تا بسته نمک این بستگی به خودت داره. می دهم بیرون واز خدا وحضرت زهرا بخواه هرچیزی صلاحت هست برات پیش بیاره.یه کار دیگه هم می تونی انجام بدی بسته های نمک رو ببری سرقبر شهدای گمنام پخش کنی وازشون بخوای برات دعا کنن پیش خدا خیلی مجربه.نذر نمک رو دست کم نگیر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نذر کردم ولی نتیجه نگرفتم💔🥺

شاید هنوز وقتش نرسیده من خودم واسه یه حاجت خیلی مهم وسخت چندبار نذر نمک کردم نه تنهانذر نمک بلکه تموم نذرای روی زمین رو انجام دادم ولی هنوز نتیجه نگرفتم به خودم میگم شاید هنوز وقتش نیست یا به صلاحم نیست ناامید نیستم شما هم ناامید نباش.تازگیا تو ایتا با یه کانال ذکرهای قرآنی آشنا شدم که پیامشون میدی وایشون ختم شخصی براتون می فرستن.خیلی حاجت روایی دارن الان اگه داشته باشم لینکش برات می فرستم....وارد کانال زیر بشید و از سیده خانوم ختم شخصی خودتون رو بگیرید با توجه به مشکلتون بهتون ختم میده تا بلطف خدا حاجت بگیرید😍👇

https://eitaa.com/joinchat/1359151313Ca784b55c77

ختم های فوق مجرب فعلا با بیش از 6900حاجت روایی