2777
2789

من قراره نهم به دهم بدم ، کلی سایت واسه خرید کتاب گشتن ولی خوب نبودن ، کدوم سایت ها خوبن ، از چه کتاب هایی واسه قبولی استفاده کردین و اینکه اگه بخوایم نمونه دولتی شرکت کنیم ، حق زدن تست استعداد تحلیلی رو نداریم؟ و وقتی ثبت نام کردیم مجبوریم یکی رو انتخاب کنیم یا دو تا باهم میشن ؟؟

☆{وقتی که گاو وارد قصر میشه ، گاو پادشاه نمیشه فقط قصر تویله میشه ( مراقب انسان هایی که وارد زندگیتون میشن باشید)}☆

هنوز شروع نکردی و منبع نخریدی؟من تیزهوشانم

چرا البته سال بعد قراره بدم

منبع هم ET دارم

☆{وقتی که گاو وارد قصر میشه ، گاو پادشاه نمیشه فقط قصر تویله میشه ( مراقب انسان هایی که وارد زندگیتون میشن باشید)}☆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا البته سال بعد قراره بدم منبع هم ET دارم

آها سال بعدی

وگرنه تعجب کردم کلا پنج شیش ماه مونده

الان نیاز نیست بخونی از تابستون نهم شروع کن

من تجربیاتم و اون چیزایی که یادمه رو واست مینویسم منم نهم به دهم قبول شدم یازدهم فرزانگان یک ریاضیم

میشه،بلاخره🌄🌱

نهم به دهم تیزهوشان

اکثر قبولی ها رشته ی انسانیه

چون رشته های تجربی و ریاضی رو از دوره ی اول پر می کنن

مگه ظرفیت اضافه داشته باشند و یا ....

به نظرم نمونه دولتی برو تیزهوشان رقابت خیلی خیلی سخته و محیطش استرس زا

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
هوش کمپلکس بخر ، ریاضی کوشکی علوم تست خیلی سبز من اینا رو خوندم قبول شدمو اینکه نه ربطی ندارع ،میتون ...

دوره ی دوم؟؟

چه رشته ای؟؟

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜

من منبع هام اینا بود

فارسی طالب طبار

هوش کمپلکس کلاس هوش آقای کنفچیان که خیلی کمکم کرد

ریاضی خیلی سبز

علوم خیلی سبز

مطالعات و دینی هم جامع خیلی سبز زدم واسه مرور خود خیلی سبز تک جلد هم زدم

ریاضی و علوم کلاس حضوری با استادا برو یا ریاضی طاری هم توی تاملنده خیلی خوبه

دیگه همینا یادم میاد سوالی داری بپرس

میشه،بلاخره🌄🌱
نهم به دهم تیزهوشان اکثر قبولی ها رشته ی انسانیهچون رشته های تجربی و ریاضی رو از دوره ی اول پر م ...

ولی رتبه های برتر کنکور خیلی هاشون تیزهوشانین تا نمونه دولتی . چقدر تاثیر میزاره نمونه رو قبولی کنکور ؟؟

اره نهم به دهمتجربی

موفق باشید گلم

چرا هرکی من دیدم دوره ی دوم رفته استعداد درخشان اکثر انسانی بوده

من منبع هام اینا بودفارسی طالب طبارهوش کمپلکس کلاس هوش آقای کنفچیان که خیلی کمکم کردریاضی خیلی سبزعل ...

میشه بی زحمت بگی روزی چقدر چند تا و چطور تست میزدی ؟؟

ولی رتبه های برتر کنکور خیلی هاشون تیزهوشانین تا نمونه دولتی . چقدر تاثیر میزاره نمونه رو قبولی کنکو ...

نمی دونم والا

الان تو پست ها بودند که دوره ی دوم ریاضی و یا تجربی هم قبول شدند

پس حدس من اشتباهه

بخون انشاءالله فرزانگان رشته ی خوب قبول شی و موفق بشی

موفق باشید گلمچرا هرکی من دیدم دوره ی دوم رفته استعداد درخشان اکثر انسانی بوده

اتفاقا بیشتر ورودیهای سمپاد ریاضی و تجربیه

یه تعداد کمی از مدارس سمپاد انسانی هم دارن

و بیشتر انسانیا آزمون دبیرستان فرهنگو میدن اونجا براشون بهتره

میشه بی زحمت بگی روزی چقدر چند تا و چطور تست میزدی ؟؟

اولش تابستون فقط هوش میزدم

از روزی ۲۰،۳۰ تا

بعد از مهر ریاضی علوم و فارسی هم میزدم

اولا ۵۰ تا

۲۰هوش میزدم

۱۵علوم

۱۰ ریاضی

۵ فارسی

بعداً توی بهمن اینا روزی ۱۰۰ تا رو میزدم در کنارش مطالعات و دینی هم میزدم

۴۰ هوش

۲۰ ریاضی

۲۰ علوم