elaraaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 311 عنوان چرا مادرشوهراتون روز دخترو تبریک نمیکن بهتون ولی روز مادر باید تبریک بگید 158 بازدید | 20 پست من خودم مجردم ولب برام سوال شده اگر اونا مادرن🧐🧐🧐شمام بابد جای دخترش باشی دیگه 1401/10/22 | 17:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
marziyehastam عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 10771 روز دخترو که به زن تبریک نمیگنهمون روز زن و مادرو تبریک میگنروز دختر مختص دختراس
مامی0آرمی عضویت: 1399/09/29 تعداد پست: 3674 جدی چرا؟؟ بس حلقه زدم بر درو حرفی نشنیدم__من هیچ کَسم؟؟ یاکه دراین خانه کسی نیس؟🥺
rrrrozzzz عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 52454 متاسفانه یه چیزی رسم بشه دیگه نمیشه جمعش کرد و میگن بزرگتره و این حرفااا تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
oمنفی عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 1677 روز دختر و معمولا به مجردا تبریک میگن یا پدرومادر به دختر خودشون. دیگه مسخره س مادرشوهر تبریک بگه شهدا شرمنده ایم 😢
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40655 من مادرشوهرم روززن وروزمادروبهمون تبریک میگه روزدخترروبه دخترش ونوه هاش تبریک میگه .مامان خودمم بهم روزدخترتبریک میگه مادخترای مامانامونیم دیگه .مادرشوهرامون هرچندجای مادرماباشن ولی دراصل مادرهمسرمون هستن وواسه مامحترم راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
calmness عضویت: 1401/08/12 تعداد پست: 993 مادرشوهر من روز دخترو تبریکمیگه برا خودم و دخترامم کادو میاره.
elaraaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 311 روز دخترو که به زن تبریک نمیگن همون روز زن و مادرو تبریک میگن روز دختر مختص دختراس مگه جای دخترشون نیستید باید این احساسو بدن مثل شماها که میدین کادو
پررریسا۷۰ عضویت: 1399/03/01 تعداد پست: 3733 اینجوری بخوای فکر کنی زندگی به کام خودت تلخ میشه ولی شاید چون بنظرشون دخترها کسایی هستن که هنوز مجردن
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40655 روز دختر مال دختراس نه خانمای متاهل خانمای متاهل هم دخترای مادروپدرشونن دیگه ولی خب یه جوریه مادرشوهربیادروزدختروبه دختریکی دیگه تبریک بگه 😅مگه اون دختروبزرگ کرده؟ راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
golhaybahari عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 620 تروخدا خودتون رو درگیر این مسائل بیهوده نکنینروز مادر از روز اول وعزل بوده این روز مرد و دختر و پسر ودانشجو و کارمندو......................................قرتی بازیها چند ساله که مد شده
elaraaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 311 خانمای متاهل هم دخترای مادروپدرشونن دیگه ولی خب یه جوریه مادرشوهربیادروزدختروبه دختریکی دیگه تبریک ب ... مگه مادر شماس پی در اینصورت جرا یجوری نیست؟؟!؟؟
bella1989 عضویت: 1396/05/04 تعداد پست: 5825 واللا مادر شوهرم روز دختر روز مادر روز مهندس روز معلم سالگرد عقد و عروسی رو تبریک میگه و بی مناسبت برام کادوهای کوچیک میگیره🫠 Belle سابق
marziyehastam عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 10771 مگه جای دخترشون نیستید باید این احساسو بدن مثل شماها که میدین کادو من مادرشوهرم روز زن که واسش کادو میبریم واسه منم پول میذاره تو پاکت بهم میده خودم توقعی ندارم روز دختر بیاد بهم تبریک بگهزمانی که زیر عقد بودم اون موقع روز دخترو تبریک میگفت هم کادومیاواردن ولی از وقتی عروسی کردیم دیگه روز زن و مادر بهم کادو میده