2777
2789
عنوان

خودتون شادیها رو زهر خودتون میکنید

119 بازدید | 13 پست

هدف از عید و مناسبتها شادی و دور هم جمع شدنه

کادو برات نمیگیره؟ تو هم روز مرد هیچی نگیر

دیگه ضجه موره چیه

شیرینی بگیریدجشن بگیرید برید بیرون چتونه هر دفعه روزمادر اینجا عزاداریه؟

بهش بگو میخوام روز زن فلان چیز رو بخرم پول بده منتظری سورپرایزت کنه؟ مگه بچه ای

واسه مادرش میخره برا تو نمیخره؟ تو هم روز پدر برا بابات بخر برا اون نخر

بخدا خودآزاری دارید منتظرید یه چیزی بشه ثابت کنید واااای من بدبختم خوشبختی بدبختیتون به یه کادو بنده؟

سحرمیم و saharmg سابق

من اصلاااا ازش کادو نخواستم ولی اینم نمیفهمه دعوا راه نندازه اعصابمو گوه نزنه توش 

اونم سر یچیز بی مورد.حالم بهم خورد از روز زن

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکی هیچ وقت برام کادو مهم نبوده اون خاطره سازیه اون حال خوب اون روز ها برام مهمه 

حالا میتونه اصلا یه بستنی خوردن باشه فقط 

خودتونو عذاب ندین با این چیزا 

براي سلامتی و ظهور امام زمان صلوات 🌹
من اصلاااا ازش کادو نخواستم ولی اینم نمیفهمه دعوا راه نندازه اعصابمو گوه نزنه توش  اونم سر یچی ...

منظورم دعوا نیست ایما که میان گریه زارییی واسه من هیچی نخریده خوب نخره خودت برا خودت بخر وگرنه اونکه دعوا راه میندازه که هیچ

سحرمیم و saharmg سابق
آره بخدا هر مناسبی باشه اینجا فقط عزاداریه

حالا فردا كه تاپيك بزنن عكس كادو روز زن بزاريد يسري طلا شوهراشون داده باشه بدتر جنگ راه ميوفته تو خونه ها🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔

شب یلدا همینو گفتم منو تیکه تیکه کردن و گفتن به من مربوط نیس 

انگار دوست دارن کاپ قهرمانی بدبختی و بگیرن یه عده

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
منظورم دعوا نیست ایما که میان گریه زارییی واسه من هیچی نخریده خوب نخره خودت برا خودت بخر وگرنه اونکه ...

من هیچوقت برام مهم نبوده.چیزای دیگه مهمه ک اونم نداره

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔