2777
2789
عنوان

سیسمونی مامانای گیلانی ک به امید خدا بهار و تابستون فارغ میشن....

| مشاهده متن کامل بحث + 7602 بازدید | 178 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آپلود عکس شوینده لباس ضد حساسیت .....21ت شامپو سر......23ت شامپو بدن...23ت روغن ماساژ.......26ت لوسیون بعد حمام..............23ت پودر مایع........26ت(واسه تعویض پوشک) صابون......13ت همه رو بی بی کوکول گرفتم چون اون مغازه اصلش رو داشت...ایتالیایی.. دیدم گیاهیه گرفتم
رکسان جون مبارکه گلم همشون خوشگلن. رکسان جون من به شدت دنبال یه صندلی ماشینم صندلی رو از کجا خریدی؟؟؟؟؟ هنوزم داره؟؟؟؟قیمتش با توجه به مارکش عالیه. اون کیف پول کوچیک که تو ساکه معمولا واسه پوشک کثیف نی نی هست که اگه جایی سطل و پلاستیک نبود بزاری توش و فقط واسه پوشک کثیفیه که جیشیه...... واسه مهرسا که اینجوری بود.
سلاممممممممممممم دوستان لیست ساک بیمارستان:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 1. ساک 2.یک دست لباس شامل بلوز و شلوار و کلاه و دستکش و پاپوش 3. یک دست لباس برای ورود پرنسس یا پرنستون به خونه شامل سرهمی و حلقه ای برای زیر سرهمی ،کلاه و دستکش و اگه سرهمیتون بی جوراب بود جوراب هم ببرین. 4. یک بسته پوشک سایز 2-5 کیلو 5. خشک کن یا همون کهنه بچه، تشک تعویض که ساکتون حتما داره. 6. دستمال مرطوب و کرم سوختگی 7.پتوی نازک 8. قنداق فرنگی یا دورپیچ برای آوردن نی نی به منزل 9. کریر یا ساک حمل 10. شیشه شیر و پستونک و شیرخشک جهت احتیاط. چون جریان شیر مادر روزای اول خیلی کمه. نذارین بچه گرسنه بمونه. کلسیم بدنش پایین میاد و خیلی خطرناکه. خواهشا خواهشا در این مورد اصلا به حرف پرستارا گوش ندیدن و اگه تا 6-7 ساعت شیر نداشتین، طی یک اقدام مخفیانه و سری به مامانتون بگین سی میل شیر خشک بده نی نی.
ساک مامان جون:::::::::::::::::::::::::::::::::::

1. یه مهر و قرآن اول از همه بردارین. بهتره قبل از شیر دادن به نی نی مهرو بچسبونین رو دهن نی نی. تربت برکت داره.
2. یه سری لوازم آرایش ضروری. کرم مرطوب کننده، کش مو،اسپری یا مام و عطر.
3. مسواک و خمیر دندان.
4. صابون مایع.
5. سوتین شیردهی.پد سینه.
6. روسری شاد و خشگل.
7. لیوان و فلاسک( البته بیمارستان میده)
8. پوشک بزرگ.
9. آجیل و شکلات و ...
10.قطره شیرافزا و کنجد.
11.روکش توالت فرنگی که از واجباته. (لوازم پزشکیا دارن)
12. شکم بند بعد از زایمان
13. لباس خشگل برای برگشت به خونهههههههههههه به سلامتی.