2777
2789
عنوان

میخوام یه اعترافی کنم

218 بازدید | 16 پست

تا پارسال سرکار میرفتم ،به دلایلی اومدم بیرون تقریبا یکساله اموزش میبینم که خودم بتونم کار خودمو داشته باشم ،همه ی شهریه و خرید وسایلامم از پس اندازم میدم به خانوادم فشار نمیاد اصلا ،از طرفیم به نسبت بقیه دور و وریام ازدواجم دیر شده دلیلشم اینه به پای کسی مونده بودم و اونم نشد قسمت هم بشیم ،یکساله که اصلا خورد و خوراک درست و حسابی ندارم ،دستم به سفرمون نمیره ،حاضرم گرسنگی و بیحالی و سردردو تحمل کنم اما سیر پانشم از سفره ،همش حس اضافی بودن دارم ... تا شاغل بودم خوب بودم ،کمکی میکردم گاه گاهیی ،واسه همین خجالت نداشتم اما حالا ...

من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد❤️  "تا لحظه اخر"تا وقتی میشد واسش جنگیدم .میخوام بگم اگر خدا نخواد اگر قسمتش نباشی خودتم بکشی فایده نداره .گرچه خدا یک هدیه بهت میده اما حسرت توی قلبت موندگاره 

مریض میشی اینجوری .😐چ اضافه بودنی پاره ای تنشونی

#تیکه_کتاب مردم فکر می‌کنند که فرق بین خوش‌بین‌ها و بدبین‌ها در شخصیت است؛ ‌امّا من معتقدم تمامش به ناتوانی در فراموش کردن برمی‌گردد. هرچه قدرت حافظه‌تان بیشتر باشد، شانس خوش‌بینی‌تان کمتر می‌شود. داشتن حافظهٔ پایدار مصیبت است. وقتی زنان سالمند قبرسی کسی را نفرین می‌کنند، آرزو نمی‌کنند اتفاق خیلی بدی بیفتد. دعا نمی‌کنند که به آن‌ها صاعقه بزند، اتفاقات غیرمترقبه‌ای بیفتد یا یک‌دفعه ثروتشات را از دست بدهند. فقط می‌گویند: خدا کند هیچ‌وقت نتوانی از یاد ببری. ✍🏽 #الیف_شافاک 📕 #جزیره_درختان_گمشده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پاره تن گفتی یاد پایتخت افتادم 😅🤣

🤣😆

#تیکه_کتاب مردم فکر می‌کنند که فرق بین خوش‌بین‌ها و بدبین‌ها در شخصیت است؛ ‌امّا من معتقدم تمامش به ناتوانی در فراموش کردن برمی‌گردد. هرچه قدرت حافظه‌تان بیشتر باشد، شانس خوش‌بینی‌تان کمتر می‌شود. داشتن حافظهٔ پایدار مصیبت است. وقتی زنان سالمند قبرسی کسی را نفرین می‌کنند، آرزو نمی‌کنند اتفاق خیلی بدی بیفتد. دعا نمی‌کنند که به آن‌ها صاعقه بزند، اتفاقات غیرمترقبه‌ای بیفتد یا یک‌دفعه ثروتشات را از دست بدهند. فقط می‌گویند: خدا کند هیچ‌وقت نتوانی از یاد ببری. ✍🏽 #الیف_شافاک 📕 #جزیره_درختان_گمشده

عزیزم این چه حرفیه

مگه قراره همه ازدواج زود هنگام کنن

یا قراره خودشون خرج خورد و خوراک بدن

والا من 35 ازدواج کردم شاغل هم هستم همین الانش هم همه ی خرج و مخارجم با خانواده است

حتی ریالی برا جهیزیه خرج نکردم

دانشگاه خرج نکردم

پدر و مادر مسئول بچه هاشون هستن (البته باید دو طرفه باشه) منظورم اینه هیچ منتی بر گردنت نیست

سنتم دیر نیس ۲۶ هنوز ‌.کجا دیر شده

سنتم دیر نیس ۲۶ هنوز ‌.کجا دیر شده

دیر نیست ولی نسبا به بقیه دور وریا گفتم همش ناخوداگاه مقایسه میشم در حالیکه تلاش من تو سن اونا خیلی بیشتر بوده ،ولی خب چ میصه کرد با این شرایط اقتصادی ،فعلا کارم زیادی به راه نیست ،مادرمم خب همش استرس داره ،به من تیکه نمیندازه ها ولی خب میگ وای برنج فلان قدره ،گوشت فلان قدره ،اصلا گوشت تنم میریزه 

من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد❤️  "تا لحظه اخر"تا وقتی میشد واسش جنگیدم .میخوام بگم اگر خدا نخواد اگر قسمتش نباشی خودتم بکشی فایده نداره .گرچه خدا یک هدیه بهت میده اما حسرت توی قلبت موندگاره 
عزیزم این چه حرفیه مگه قراره همه ازدواج زود هنگام کنن یا قراره خودشون خرج خورد و خوراک بدن والا م ...

قبول دارم حرفتو ولی شما حتما وضع مالی خانوادت خوبه خداروشکر 

من پدرم کارگره ،تا الان هیچکدومشون سرکوفتی نزدنا اصصلا ،ولی خب تو حرفاشون میشنوم که خیلی داره بهشون فشار میاداین شرایط اقتصادی ،منم ن کمکی میتونم کنم فعلا کاش حداقل ازدواج کرده بودم یه نفرم کمتر خب کمکه دیگ 

اخلاق شوهر منم اینطوریه پول نداشته باشه کار نداشته باشه همش دستشو عقب میگیره خیلی دلم میسوزه 🥲

خیلی حس بدیه🥲

قبول دارم حرفتو ولی شما حتما وضع مالی خانوادت خوبه خداروشکر  من پدرم کارگره ،تا الان هیچکدومشو ...

خب اونطور که تاپیک قبلیت دیدم در حال آشنایی هستی

انشالله ختم بخیر بشه

مطمئن باش این افکار از ذهن خودت میاد پدر و مادر دوست دارن همه چیشون برا بچه باشه

خب اونطور که تاپیک قبلیت دیدم در حال آشنایی هستی انشالله ختم بخیر بشه مطمئن باش این افکار از ذهن خ ...

ممنونم عزیزم انشالله❤️

دیر نیست ولی نسبا به بقیه دور وریا گفتم همش ناخوداگاه مقایسه میشم در حالیکه تلاش من تو سن اونا خیلی ...

عزیزم درک میکنم .بابای منم بازنشس.خیلی دختر خوبی هستی که احساس مسئولیت می کنی .همچی درس میشه 😘