بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره برای من بود. دکتر بهم گفت چیز سنگین بلند نکن نزدیکی نداشته باش و زیادم سر پا واینسا. ولی خب کارای روزمره ام رو میکردم مشکلی نداشتم. فکر کنم برای من۲۴یا۲۵هفته بالا اومد
پسرم تاج سرم😍دخترم مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤
آره برای من بود. دکتر بهم گفت چیز سنگین بلند نکن نزدیکی نداشته باش و زیادم سر پا واینسا. ولی خب کارا ...
من همش هم خونه بابام هستم و استراحتم نمیدونم چرا جفت پایینه، دیگه خودم برا خودم استراحت مطلق تجویز کردم که انشالله 18 هفته بیاد بالا خطر زایمان زودرس نداشته باشه(شما لکه بینی اینا هم داشتید؟) من نداشتم فقط گاهی کمرم درد میگیره و ول میشه
من همش هم خونه بابام هستم و استراحتم نمیدونم چرا جفت پایینه، دیگه خودم برا خودم استراحت مطلق تجویز ک ...
ببین دکترت چی میگه. ولی استراحت مطلق هم که بخای کامل تو جا بخوابی لازم نیست. من کارای روزمره ام رو انجام میدادم آشپزی میکردم کارای خونه رو تا حدودی انجام میدادم. ولی زیاد سرپا نبودم مثلا برای آشپزی یه صندلی میاوردم مینشستم کنار گاز کارمو میکردم. راستی حتما از توالت فرنگی استفاده کن و خیلی مواظب باش که یبوست نگیری.
احتمال خیلی زیاد میره بالا نگران نباش. بعدم اگه بالا نرفت فکر نمیکنم خطر زایمان زودرس داشته باشه من فقط شنیدم سزارین میشه. منم لکه بینی نداشتم فقط زیر دلم درد میگرفت یه حس سنگینی بالای واژنم داشتم. استراحت که میکردم بهتر میشدم
پسرم تاج سرم😍دخترم مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤