2777
2789
عنوان

از زندگی خوابگاهی راضین؟؟؟

139 بازدید | 8 پست

یا زندگی کنار خانوده اتونو بیشتر ترجیح میدین؟ 

من زیاد محدودیت ندارم داخل خانواده ام ولی خب مستقل شدن و جای جدیدرفتن خودش ی تجربه اش

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇

کاش هنوزم خوابگاه بودم 

از تنها چیزی که تو زندگیم راضی بودم همون چند سال خوابگاه بود 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من ترکیه ام و خوابگاه میمونم انقدر گوهه شرایط اصلا نگم برات با یکی میسازی با ۱۰ نفر نمیسازی خی ...

با بورسیه رفتی یا هزینه شخصی؟ 

اره البته کشور دیگه خیلی سخت تر هم هست ب نظرم 

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇

مت ۱۲ سال خوابگاه بودم. کلا الان که فکرش را میکنم زندگی مستقل خیلی خوب بود ولی چند تا هم اتاقی داشتم روحمو جوری داغون کردن که هنوزم اسمشون میاد تپش قلب میگیرم

وزن الان ۷۸       هدف بعدی ۷۵    هدف بعدی تر ۷۰

من خوابگاهی بودم 6 سال

خیلی مستقل شدم خیلی بهم خوش گذشت سختی هم داشت

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

زندگی خوابگاهی اوایلش سخته 

اما وقتی با شخصیتایی شبیه خودت اشنا شدی دیگه کلی وابسته میشی و برات اون زندگی قشنگ میشه 

واسه من اینطور بوده 

اوایلش با این که فرد اجتماعی ای بودم برام یه کوچولو سخت بود که شخصیتایی رو می دیدم که قابل تحمل نبودن برام اما بعدها که تونستم شخصیت هایی شبیه ی خودمو پیدا کنم و از اون افراد سمی جدا شم شده بود بهترین دورانم