2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی نمی خوام😩

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 32 پست
نه بابا کجا اختیاریه نمی ذارن  هرچی با هر زبونی گفتم میگن دولت نمی ذاره بیمارستان نمی ذاره

من هر کیو اطرافم دیدم سزارین بوده 

هیچ کدوم هم مشکلی نداشتن

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم فقط بیمارستانای خصوصی سز میکنن ما بحنوردزندگی میکنیم توشهرماهیچ جاسزارین نمیکنن هرکس بخادسز کنه یامیره گرگان بیمارستانه خصوصی یامشهد

چنان تنهایه تنهایم که انگارنیستم باخود...
من دختر هستم تجربه ای ندارم  الانم مریض افتادم گوشه خونه فقط میتونم برات دعا کنم زایمان خوبی ...

ان شاءالله خوشبخت و عاقبت بخیر بشین اما اصلا ازدواج ربطی به قیافه نداره همه تو فامیل به قیافه و هیکل من گیر می دادن اما این مهمه که آدم اعتماد به نفس داشته باشه وشاکر خدا باشه

الان تا دلتون خانم ها 40 ساله و 45 ساله 50 ساله ازدواج می کنن خوشبختم هستن من خودم خیییییلیا رو می شناسم 

پول. تعویض دکتر و بیمارستان. بعضی دکترا فقط سز می کنن

دکتر خودم از هموناس اما ظاهرا قوانین عوض شده برای سزارین شکم اول براشون اخطار میاد اما بازم میگه اگه دیدم روند زایمانت طی نمیشه سزت می کنم

من دختر هستم تجربه ای ندارم  الانم مریض افتادم گوشه خونه فقط میتونم برات دعا کنم زایمان خوبی ...

عه این چه حرفیه عزیزم انشالله ک شما هم همسر مناسب و هم ممکنه فرزند صالحی داشته باشید در ضمن شما میتونید بچه داشته باشید بچه های ک منتظر شما هستن تا مادر معنویشون باشید 

نمی کنن

چرا برا من کردند فک کنم الان تقریبا هزینش 7تومن بشه با دکترت صحبت کن یا دکتر تو عوص کن بگو من فوبیا دارم از زایمان طبیعی حالم بد میشه فشارم میره بالا به هیچ عنوان طبیعی نمیخوام هر چیم باشه هزینه میکنم اونا دیگه بهت میگن 

نه والا اصلا از همون اول تصمیمشون سزارین بود

الان اومدی تاپیک زدی چیکار کنم یکی ام راهکار میده محکم پای حرفت ایستادی ک انجام نمیدن و نمیشه خب الان ما برات چیکار کنیم 😐😐😐😐

ممنون عزیزم

من سرنوشت خودم پذیرفتم همه این دعاها را ۲۰ سال انجام دادم

دیگه باید سختی ها این دنیا را پذیرفت

بالاخره روزی کسی را می یابی که گذشته ات را کنار می گذارد زیرا می خواهد آینده ات باشد
ممنون عزیزم من سرنوشت خودم پذیرفتم همه این دعاها را ۲۰ سال انجام دادم دیگه باید سختی ها این دنیا ر ...

بزرگترین گناه به درگاه خدا نه دروغ نه ریا نه تهمت نه زنا نه..... بزرگترین گناه به درگاه خدا ناامیدی از فضل خداست. خوددانی