2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تشویق کردن حتی با انجام کوچیک ترین کار فقط کافیه خوشحال باشن تا از هر حس بدی دور بشن همیشه ام سعی کن وقتی بچه کار اشتباهیو کرده دعواش نکنی فقط باهاش حرف بزن ولی ن جوری ک با بزرگسالا رفتار میکنی مث خودش باید بهش تذکر داد 

مشاوره میرم کار درمانی هم میرم باید رو اعتماد بنفس کارکنم گفتم ابنجام بپرسم ببینم مامانا چیکار کردن ...

پس خودتونم درمان کنین چون بچه ب شمام نگا میکنه

از پینه ی پیشانی و دل های سنگین شما💔
نه همین یدونه رو دارم

مشکلش چیه که فکر میکنی اعتماد به نفس نداره؟ 

بعضی بچه ها خجالتی یا کم حرفن اما ربطی به اعتماد به نفس نداره.

مثلا میتونه یه پازل خیلی ساده رو تنهایی درست کنه؟ یا مثلا لگو بازی کنه و یه چیزی باهاش بسازه؟ یا نقاشی بکشه بیاره به پدر و مادر نشون بده؟

خب منم همین کارو میکنم ولی خجالتی تو جمع حرف نمیزنه کسی تشویقش کنه 

شما تو جمع به حرفش بیار مثلا بگو فلان روز فلان کارو کردیو تعریف کن ولی واس اولین تجربش حتما جایی باش ک میدونی همه به حرفاش گوش میدن 

مشکلش چیه که فکر میکنی اعتماد به نفس نداره؟  بعضی بچه ها خجالتی یا کم حرفن اما ربطی به اعتماد ...

برای یه مشکل دیگه بردمش برای حرف زدنش نقاشي کردن اینا همش به من میگه بکش خودش نمیکشه میدونم میتونه ولی نمیکشه بخاطر این گقت اعتماد بنفس نداره 

خودشناسی DNA plus
شما تو جمع به حرفش بیار مثلا بگو فلان روز فلان کارو کردیو تعریف کن ولی واس اولین تجربش حتما جایی باش ...

اون قدر نمیتونه حرف بزنه که بخواد چیزی تعریف کنه خیلی جمله کوتاه بکه یا چیزی بخواد اینجوری میگه 

خودشناسی DNA plus
منظورم اینکه پسرمون میبرم نه خودمو 

فهمیدم منظورتونو، ولی چون گفتین هردو خجالتی هستین خیلی رو بچه اثر میزاره

خودتونم خجالتو بزارین کنار

بچها می بینن، بچها تکرار میکنن

از پینه ی پیشانی و دل های سنگین شما💔
برای یه مشکل دیگه بردمش برای حرف زدنش نقاشي کردن اینا همش به من میگه بکش خودش نمیکشه میدونم میتونه و ...

آره دیگه از همین نقاشی کردن و اینا معلوم میشه. راه چاره فقط تمرین مهارت های مختلفه. مثلا همین نقاشی باید دو تا کاغذ بذاری با همدیگه نقاشی کنین. یا دو تا پازل همزمان درست کنین. دل به دلش نباید بدی و به جای اون نقاشی بکشی. اما تنها هم نباید بمونه حس خلا میکنه. فقط تا میتونی مهارت های جدید بهش یاد بده اونم دو تایی یا سه تایی با باباش کار کنین به مرووور درست میشه. اصلا تحت فشار نذارش سن حساسیه. تو جمع هم وارد چالش نکنش. فعلا فقط تو محیط خصوصی خونه ی خودتون که محیط امنشه باهاش کار کن. مثلا وقتی یه جایی میرین هی بهش نگو سلام کن. یا اگر اسمش رو پرسیدن و جواب نداد تو جواب نده و به بچه هم اصرار نکن که جواب بده. هیچی نگو اگر دیگران گفتن زبونتو موش خورده یا بلد نیستی بگو حتماااا بلده و هر موقع احساس راحتی داشته باشه جواب میده

دختر من ۷ سالش

به شدت اعتماد به نفسش بالاست

همسرمم اینجوری ولی من خودم کم حرف و تا حدودی خجالتی و استرسی ام

دخترم ویولن میزنه

خیلی خوب انگلیسی صحبت میکنه و مینویسه

نزدیک ۴۰۰ تا لغت انگلیسی بلده

در حد پیشرفته کلاس شنا گذاشتمش

عاشق نقاشی و طراحی و کاردستی ماهم خیلییی تشویقش میکنیم و وسایل نقاشی و اینا خیلی براش میخریم.با این که امسال کلاس اولی ولی خطش فوق العاده است معلمشون باور نمیکرد خط خودش باشه 

امسال تصمیم گرفتم تابستون بذارمش کلاس خط تحریری خط خوب خیلی روی اعتماد به نفس تاثیر

با حرف زدنش ذوق میکنیم،اینقدر بهش گفتیم تو باهوش و خوش سر و زبونی ملکه ذهنش شده

براش خیلیییی کتاب میخونم شاید روزی یک و نیم ساعت

تو خرید وسیله حتی وسیله خونه نظرش رو میپرسیم

همسرم خیلی باهاش بازی میکنه

اینا یادم اومد ✋🏻