2777
2789

خب اول بسم الله بگم که اکانت دست یه بدبخت دیگست و صاحبش عوض شده که خواهران کارگاه به زحمت نیوفتن. خب داستان من از اونجایی شروع شد که مادر من ارمنی بود و فرهنگش زمین تا آسمون با خانواده پدریم که شیعه سر سخت بودن فرق می‌کرد. حالا بگذریم...

و می‌رسیم به بخش جذاب پدر و مادر بنده. عموی پدرم توی حکیم نظامی اصفهان (اصفهانی ها می‌شناسن محله رو. بیشتر مسیحی و ارمنی های اصفهان اونجان.) سوپر مارکت داشته که پدر من اونجا شاگردی میکرده. یه روز یه خانمی که مادربزرگ بنده بوده زنگ میزنه به سوپری و میگه یه چن تا خرت و پرت براش بفرستن. پدر منم که شاگرد بوده میره و چشمش به جمال مامانم روشن میشه و یک دل نه صد دل عاشق هم میشن...

هستین ادامشو بگم آیا؟ 

به دنیا آمدن‌ در خاورمیانه عادلانه نبود ولی جسورانه بود. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داشتم میرفتم بخوابمااا😂 بگو 😍

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 

اسی توتعریف کن

کنار شومینه رو خالی کنین من میشینم

یکی شیرینی بیاره واسم

یکیم بیاد کنارم بشینه چیزی کم باشه بگم 

آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)

زودباش خوابم میاد

تعصب چیز خوبیه 🙂هروقت بخوان چیز با ارزشی رو ازت بگیرن اول تعصبت رو اون چیز رو ازت میگیرن🙃پس تعصب داشته باشید دوستان تعصب چیز خوبیه 🙂❤️                     من همونم که وسط بهشت بودم و دنبال بهشت میگشتم یهو هوا ابری شد طوفان شد و خودمو وسط جهنم دیدم ...یا علی مدد🙂❤️🤲یه سری عقده ای تو سایت هستن (بلانسبت کاربرهای خوب)که منتظرن یکی تاپیک بزنه بیان بریزن تو تاپیک عقده های روزانه شونو خالی کنن .ازین کاربر ها نباشید🙂یکی از حرفای رو مخ نینی سایت:وای ببخشید ولی خندم گرفت(خب فدای سره من و استارتر تاپیک که خندت گرفت.اون بدبخ از مشکلش یا دغدغش تاپیک زده تو خندت گرفته حتما باید اعلام کنی حالا؟که چی اخه😕)وقتی میرم تو اعلان ها میبینم ریپلای هست از همون ریپلای  متوجه میشم که موافق حرفم بودی یا مخالف.اگه مخالف بودی اصلا پیامت رو نمیخونم چون حوصله بحث ندارم😂و اینجوریه که من فقط حرفمو میگم و میرم بدون بحث و هیچ چیز دیگه😎😁
اول پخش کن ناپلئونی رِ  همون جوری که میخوریم گوش هم میدیم  چای من با دارچین باشه

به اومدی بلخره کجا بودی

آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)