یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اولی دوسال و نیمه اس فقط چکاب یکسالگی و دو سالگی داده ( آزمایش خون و ادرار) حالا سه سالش بشه باید ببرمش چشم پزشکی، دندون پزشکی دارم روش کار میکنم ببرمش چک بکنه دندوناش و چون میترسه هنوز نبردمش
من سالی یکبار آزمایش کامل میگیرم هر شش ماه یکبارم چکاپ قد و وزن و سلامت عمومی بدن..هنوز چشم پزشکی نبردمش این ماه حتما میبرمش
خیلی سخت است به کسی که آتش گرفته است توضیح بدهی که نباید بدود :)))) همه ی چیزهای از دست رفته یک روز برمیگردند اما درست وقتی که یاد میگیریم چطور بدون آن ها زندگی کنیم:)))
بله به دکتر بگی جکاب کامل بگیره ازش خودش همه چیو مینویسه برای پسر من خون و ادرار و مدفوع بود، همه چیو نوشته بود ، تو آزمایشش مشخص شد واکسن هپاتیتش تیترش اومده پایین رفت دوباره واکسن هپاتیت زد
آخرین بار چن ماه پیش بردم بهداشت فقط اونم چون زنگ زدن بیارش
من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم.