2777
2789

خيلي وحشتناكه

من تو خونه با كلي لباس گرم و زير پتو كنار شوفاژ دارم يخ ميكنم

بعد يه عده هستن جاي خواب ندارن لباس گرم ندارن 

خيلي سخته

كاش امشب همه جاي گرم باشن 

خيلي غصه ميخورم

خدارو شكر صدهزار بار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوناهم خدایی دارن

از تمام این دنیا فقط یه بچه میخوام یه بچه تا خوشبختیم کامل بشه به امید نصب تیکر بارداریم 😍۱۴۰۱/۱۲/۱۳ من از اسفند ماه میخوام رژیم جدی بگیرم و ورزش کنم و از وزن ۱۰۵ به ۷۰ برسم انشالا موفق بشم 💯👩‍🌾١٤٠٢/١/٣٠به وزن ٩٩ كيلو رسيدم دوسال کاربر خاموش بودم🌻به خودم گفتم هر وقت باردار شدی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شدم امیدوارم به زودی هم باردار بشم🌻🤰🤱🌻🌻لطفا باهم مهربون باشیم 🌻🌻من به امسال امیدوار🌻🌻صبا-جون۴ سابقم🌻🌻

منم اراک هستم کلی برف اومده و خیییییلی امشب سرده.رفته بودم خریدای خونرو انجام دادم ز زدم همسرم بیاد پارکینگ کمکم بیاره بالا همسرمم داشت یخ میزد.منم وقتی هوا سرد میشه همش غصه کسایی ک جای گرم ندارن رو میخورم😞

خیلی سرده من جرات نمیکنم پامو بذارم تو حیاط 

چند روز از شدت سرما پا درد میشم

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

-۱۶؟؟ خدابه داد همه برسه الهی که هیچکس بی سقف بالاسر نباشه شکم همه سیرباشه جیب  همه پرباشه دل همه خوش باشه حال همه خوب باشه برف که میادکیف کنن نه که عزابگیرن…امین

دقیقا منم مشهدم از دیشب ب همین موضوع فکر میکنم خیلی گناه دارن واقعا هوای بیرون بیش از حد سرد و یخبندان

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره