2777
2789
عنوان

باسن دخترم زخم شده😭

747 بازدید | 29 پست

بچه ها دخترم ۱۴ ماهشه از بچگی حساسیت داشته انواع مای بی بی … کلا همیشه قسمت پاهاش سوخته شدید یا دون دون قرمز میریزه بیرون … همش موقع مای بی بی کردن خودشو میخارونه جوریکه همه باشن و پاهاشو زخم میکنه… الان دیدم اینقد با ناخن کشید رو باسنش همه خون اومده😞😞😞😞….قسمت باشنشم همه ریخت بیرون شدیدا … الان دو شبه مای بی بی نمیکنم‌ازاد میزارمش میخوابه امروز یکم بهتر شده بود‌ باز دیدم کلی ریخته بیرون… هرچی بگید زدم بی فایده. علتش چیه کسی میدونه؟؟؟ خسته شدم

یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدونه اینکه بدونیم آخرین بار بوده🥲🥲🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی.سعی کن پوشکش نکنی.

خواهر زندگیم میشاشه همش دارم در روز میشورم میشابم

یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدونه اینکه بدونیم آخرین بار بوده🥲🥲🥲

اینارو بزن کلوتری مازول 1درصد موپیروسین 2درصد اینا سه بار در روز تا 10 روز پماد هیدرو درم و زینک اکساید 25 درصد و اندازه یه نخود باهم قاطی کن بزن بعد تعویضش، فقط حواست باشه پی پی کرد زود بشوریش. هیدرو درم و زینک اکساید اب رو اتیشه آنی میبره. 

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
حساسیت غذایی

خودمم موندم ک از حساسیت ب پلاستیک و مای بی بیشع یا ب چیزی ک میخوره یا بخاطر شکم رویش

اینارو بزن کلوتری مازول 1درصد موپیروسین 2درصد اینا سه بار در روز تا 10 روز پماد هیدرو درم و زینک اکس ...

اتفاقا همینارو میزنم.. فکر کن اینقد ک شدید هیچی جوابش نیس… اینام اولین بار جواب داد الان نه