بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از نظر احساسی تحت تاثیر قرار گرفتی، اگر تایپت نیست قرار کن
تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
نمیتونم فرار کنم هر روز یا یه روز در میون حتما میبینمش
پس با جملات تاکیدی روی مغزت کار کن، اگر بدون منطق توی دام بیفتی کارت در اومده
تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
ممکنه فقط بهش عادت کرده باشم ؟چون ممکنه به یکی خیلی معمولی وابسته بشی دوست داشته باشی باهاش هم کلام ...
اینم هست، ولی خیلی سعی کن بهش فکر نکنی ، به چشم یه دوست ببینش
دقیقا خودمم حس میکنم فقط دوستمهاصلا به چشم اینکه بخوام باهاش به چشم عشق و عاشقی نگاه کنم حسی ندارمام ...
شاید از نظر شخصیت به هم میایید، به هرحال حواست به خودت باشه