2777
2789

حالم بده شوهرم رفته پیش همکاریکی از فامیلامون یه چیزایی پشت سرش گفته حالا ی سریاشوگردن گرفته ی سریاشومیگه من نگفتمو الکی میگن بعد اون طرفم برده گذاشه کف دست فامیلمون   فامیلمونم میخاد زنشوطلاق بده ک چرااین حرفارو به شوهرمن زده درصورتی ک یه سری حرفارو ک گفتن شوهرمن زده اصلا شوهرم نمیدونسته نمیدونم کی راست میگه کی دروغ میترسم زندگیشون از هم بپاشه چندروزه اصلادلم‌نمیخادتوچشای شوهرم نگا کنم چیکارکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای ببخشید ولی چه شوهر خاله زنکی

مرا به خانه برگردانید 🌔بدنم مهلکه ی شیهه ی شلاق شد 🪐من اگه خسته شبیه تن ایـران بودم ، من اگه لحظه ی پـایـانی انسان بودم ، خاطـرات تـو منو زنده نگه داشته هنوز..!!! منو از این غَـم جاودانه آزاد کن .... ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمـتر رنــج ببریم !!! هرکجا مرز کشیدند ، بیا پُـل بزنیم ❣️.            خواستم آسمان باشم ، مُنـجی شهر نیمه جـان باشم ، آشیان پرنـدگان باشم ، با همین دست خـالی و سَردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️
وای ببخشید ولی چه شوهر خاله زنکی

اون طرف هم چقدر بدذات بوده که رفته حرف های شوهر استارتر به اون طرف رسونده! 

شوهر استارتر از روی نادانی این کار کرده. او طرف از روی بدذاتی! 

یا ارحم الراحمین
اون طرف هم چقدر بدذات بوده که رفته حرف های شوهر استارتر به اون طرف رسونده!  شوهر استارتر از رو ...

دقیقا

امان از شر آدمهای بدذات و فضول و خونه خراب کن 😒💔

مرا به خانه برگردانید 🌔بدنم مهلکه ی شیهه ی شلاق شد 🪐من اگه خسته شبیه تن ایـران بودم ، من اگه لحظه ی پـایـانی انسان بودم ، خاطـرات تـو منو زنده نگه داشته هنوز..!!! منو از این غَـم جاودانه آزاد کن .... ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمـتر رنــج ببریم !!! هرکجا مرز کشیدند ، بیا پُـل بزنیم ❣️.            خواستم آسمان باشم ، مُنـجی شهر نیمه جـان باشم ، آشیان پرنـدگان باشم ، با همین دست خـالی و سَردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️
از اوناس که باید هر بار میبینیش حواست باشه به همه چی

داریم اتفاقا یکیشون رو 

😒💔 

جلوش بگوزی ، فرداش کل فامیل خبردار میشن . 

کاملا میفهمم.خدا به داد اطرافیانشون برسه البته خب نباید جلوی کسی آدم اینکار رو انجام بده بی ا ...

مثال زدم خیر سرم 😂