2777
2789
عنوان

شوهرم دهن لقی کرده زندگی ی نفرپاشیده

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 32 پست
😷😷😷 یعنی الان ماسکا رو در بیاریم؟؟

بی تر ادب دربیار😁

مرا به خانه برگردانید 🌔بدنم مهلکه ی شیهه ی شلاق شد 🪐من اگه خسته شبیه تن ایـران بودم ، من اگه لحظه ی پـایـانی انسان بودم ، خاطـرات تـو منو زنده نگه داشته هنوز..!!! منو از این غَـم جاودانه آزاد کن .... ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمـتر رنــج ببریم !!! هرکجا مرز کشیدند ، بیا پُـل بزنیم ❣️.            خواستم آسمان باشم ، مُنـجی شهر نیمه جـان باشم ، آشیان پرنـدگان باشم ، با همین دست خـالی و سَردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه چقدر اون حرفها خاص و ناموسی بوده که بخواد به طلاق بکشه اسی شاید منتظر یه جرقه برای جدایی بودن و ...

زندگیشون که خیلی وقته داغونه دوسه بار رفته تا پای جدایی متاسفانه همیشه درحال دعوان اما عذاب وجدان داره هم منو هم شوهرمو خفه میکنه. والاناموسی نبوده راجب خرید گوشیو نمیدونم مسافرت رفتن ب اون یارو گفته اینم اومده به یه لحن دیگه ب این فامیلمون گفته اینجوری شده

زندگیشون که خیلی وقته داغونه دوسه بار رفته تا پای جدایی متاسفانه همیشه درحال دعوان اما عذاب وجدان دا ...

پس شما نباید اصلا عذاب وجدان داشته باشین هر چند کار همسرت درست نبوده اما این حرفها چیزی نیست که آدم بخاطرش زندگی بپاشه و به قول خودت اینا همش توی جنگ و جدایی هستن 

اون طرف هم چقدر بدذات بوده که رفته حرف های شوهر استارتر به اون طرف رسونده!  شوهر استارتر از رو ...

جالب اینجاس اون یاروام یه حرفای ناجوری راجب فامیلمون ب شوهرمن زده بود که شوهرمن میترسید جلو زن بچه فامیلمون بگه ینی روش نمیشد که بگه اخر سر ک دعوا بالاگرفتا همه تقصیرا افتاد گردن شوهرم من گفتم شوهرم نمیگفتا بعدم منودعوا کرد ک چرا جلو زنو بچش گفتی اما من گفتم ک فامیلمونم بفهمه اون یارو چ حرفایی پشتش زده تازه حرفای شوهرمن دربرابراون هیچ بود ی حرفاییم گذاشن دهن شوهرم ک من هرجوری حساب میکنم نمیشه 

پس شما نباید اصلا عذاب وجدان داشته باشین هر چند کار همسرت درست نبوده اما این حرفها چیزی نیست که آدم ...

اره ولی بالاخره اینکارشوهرمنم باعث دعوای دوبارشون شده این فامیلمونم اینو کرده پیرهن عثمان ول کن نیس بااینک مارفتیم خونشون عذرخاهی کردیم شوهرم توضیح داد ک خیلی حرفارو نگفته اما بازم میترسم اخه ازدواجمم فامیلیه از ابروم میترسم سه روزه کارم شده گریه

جالب اینجاس اون یاروام یه حرفای ناجوری راجب فامیلمون ب شوهرمن زده بود که شوهرمن میترسید جلو زن بچه ف ...

اون یارو عجب آدمی بوده! خیر نبینه!  چه آتیشی انداخته تو زندگی اون طرف!  

شوهرتم براش درس عبرت بشه دیگه همچین کارهایی نکنه! 

یا ارحم الراحمین
اون یارو عجب آدمی بوده! خیر نبینه!  چه آتیشی انداخته تو زندگی اون طرف!   شوهرتم براش درس ...

الهی خیرنبینه زندگی دوتا خانواده رو داغون کرده اونا ک تواون وضعن ماام داغون سه روزه دعوا و جنگ داریم 

یه نذر و نیازی بکن تا قضیه ختم به خیر بشه و شَرش شما رو نگیره! 

نذرکردم دعاکنین اتفاقی برازندگیشون نیفته انقداسترس دارم تواین چند روز ی لقمه نخوردم همش دارم بالامیارم شوهرمم بدتر ن خواب داریم ن خوراک

الهی خیرنبینه زندگی دوتا خانواده رو داغون کرده اونا ک تواون وضعن ماام داغون سه روزه دعوا و جنگ داریم ...

منم عمه شوهرم کلی دو به هم زنی کرد و زندگی ما رو به هم ریخت!  چند سال زندگیمون جنگ و قهر و دعوا بود!  خیر نبینه!  خودش هم خوب و خوش و خرم با بچه هاش مشغول مهمونی و مسافرت هست! 

یا ارحم الراحمین
منم عمه شوهرم کلی دو به هم زنی کرد و زندگی ما رو به هم ریخت!  چند سال زندگیمون جنگ و قهر و دعوا ...

بخدا همش دارم ب بچه هاش فک میکنم حتی ب شوهرم گفتم اگ خدایی نکرده برازندگیشون اتفاقی بیفته دیگ باهاش زندگی نمیکنم😞😞 میدونی این فامیلمون هم از اول شوهرخوبی نبودا اما خب الان بهونش شده حرفای شوهرمن همه چی گردن ماست