2777
2789
عنوان

همیشه تو خونمون دعواست

792 بازدید | 19 پست

دیگه خسته شدم از این زندگی همیشه پدرمو مادرم دعوا میکنن انگار بابام دنبال بهانست...زیاد تو خونه نمیمونه از سرکار که میاد میره قهوه خونه تا شب ساعت ۱۱ یا ۱۲ میاد اونم انگار با همه دعوا داره اگه محلش نذاری هم بدتر میکنه ...شغلشم کارگریه بی پول که باشه بدتره یذره پس انداز نداره برعکس عموم و عمه هام همه کلی ملک و زمین دارن بهترین ماشینارو دارن بابای من فقط یه پراید داغون داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه مشکلات به کنار بخدا دیگه طاقت این همه دعوا نداریم یه خواهر از خورم کوچیک تر دارم دلم به اون میسوزه باز من ازدواج کردم زیاد پیششون نیستم ولی خواهرم چی 

میدونی چرا مامانت با بابات همش دعوا دارن؟ چون بار زندگی رو دوش مامانت هست هیچ توجه و محبتی هم از طرف بابات به مامانت نمیشه

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹

فشار اقتصادیه!

منم که تا اخر شب سرکارم وقتی برمیگردم خونه داغونم میفهمی؟

داغونم

چه برسه به پدرت که مسئولیت یه زندگی رو دوششه

بهش محبت کنید براش وقت بذارید

ازش تشکر کنید بابت زحماتش

ببینه که زحماتش دیده میشه قدردانی میشه بابتش امیدوار میشه و دیگه بهونه گیر نمیشه

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

ن بخدا حتی تفلک جرعت نداره بگه پولات چیکار میکنی دعوا راه میندازه بابام

زبون همو نمیدونن  در چنین شرایطی باید مشکلات بین زن و شوهر مطرح بشه و درموردش باهم حرف بزنن.اما زن یا شوهر انتظار دارن طرف حدس بزنه.و لین میشه منشاءلجبازی و مشکلات پی در پی.مادرت به نظرم باید برا پدرت رفیق خوبی باشه و بهش احترام بذاره باهاش شوخی کنه و تد مشکلات پشتش باشه

زبون همو نمیدونن  در چنین شرایطی باید مشکلات بین زن و شوهر مطرح بشه و درموردش باهم حرف بزنن.اما ...

چون من احساس میکنم که پدرت از تنهایی به اینجاها میره و وقتشو میگذرونه و از وضع خودش نسبت به وضع بقیه عموها یا اطرافیانت دچار سرخوردگی و نارضایتی هست و خودش رو دست کم میگیره و همینطور اعتماد به نفسش پایین اومده سر مادرت خالی میکنه