2777
2789

سلام دوستان ما میخوایم یک آپارتمان بخریم به نظرتون واحدهایی بخریم که قدیمی هستن اما بازسازی شدن چون به قیمت بهتری میشه خریدشون یا نه خونه های نوساز بهترن ولو گرونتر با متراژ کمتر؟🤔

كار خود گر به خدا باز گذاري حافظ اي دو صد عيش كه با بخت خداداده كني❤️

من باشم خونه زير  ٣ و ٤ سال ساخت نميخرم 

خونه خريدي استارتر؟

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
من باشم خونه زير  ٣ و ٤ سال ساخت نميخرم  خونه خريدي استارتر؟

اره عزیزم دیروز قولنامه اش کردیم هفت سال ساخته ولی خیلی تمیز بود هم خونه هم ساختمونش با کیفیت و مصالح خوب بود درب و داغون نبود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم دیروز قولنامه اش کردیم هفت سال ساخته ولی خیلی تمیز بود هم خونه هم ساختمونش با کیفیت و مصال ...

بسلامتي

كجا خريدي چند متري چند

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
بسلامتي كجا خريدي چند متري چند

سلامت باشید بلوار سفیر جنوبی،با پارکینگ ۹۳ متر هست،دو خوابه

سلامت باشید بلوار سفیر جنوبی،با پارکینگ ۹۳ متر هست،دو خوابه

بسلامتي مبارك باشه چند خريدين؟

بسلامتي مبارك باشه چند خريدين؟

سلامت باشید،دو میلیارد گفته بود ولی پول لازم بود داد یک و هشتصد و پنجاه،جاش به نظرت خوبه اونجا؟

سلامت باشید،دو میلیارد گفته بود ولی پول لازم بود داد یک و هشتصد و پنجاه،جاش به نظرت خوبه اونجا؟

اره اونجا هم خوبه تو كوچه يا بر خيابون سفير؟

يعني متري تقريبا ٢٠ تومن؟

خيلي خوب بوده ك اين قيمت من امروز بنگاه بودم همون طرفا قيمت بالاتر بود

البته قيمتي ك ميگن تو بنگاه تا قيمتي ك مشتري بياد و معامله بشه خيلي فرق داره

اره اونجا هم خوبه تو كوچه يا بر خيابون سفير؟ يعني متري تقريبا ٢٠ تومن؟ خيلي خوب بوده ك اين قيمت من ...

اره والله به هرکی میگیم میگه خیلی خوب خریدی،نه عزیزم توی کوچه هست ولی خیلی تر تمیز و نمای خوبی هم داره داخلش هم خوب بود به نسبت همه خونه هایی که تو این رنج قیمتی بود،وای بنگاهی ها خیلی دغل بازی میکنن بنگاهی ما مبگفت باید پنجاه تومنم به من بدید چون دویست تومن دارید زیر قیمت میخرید اگر ندادی میفروشم به یکی دیگه،خیلی اذیت کرد اخر به سی تومن راضی شد،خدا رو خوش نمیاد 

اره والله به هرکی میگیم میگه خیلی خوب خریدی،نه عزیزم توی کوچه هست ولی خیلی تر تمیز و نمای خوبی هم دا ...

اي بابا قانونيش فكر كنم فوقش ١٥ تومن ميشد حقش ولي خب خريد و فروش ملك خوبم دردسر داره ي موقع ادم عجله دا ه خريدار يا فروشنده نيست اگه واقعا خوب باشه خونه ارزشش رو داشته انقد بدين بهش

مبارك تون باشه

چند طبقه چند واحدي هست خونه؟

اي بابا قانونيش فكر كنم فوقش ١٥ تومن ميشد حقش ولي خب خريد و فروش ملك خوبم دردسر داره ي موقع ادم ...

قربونت عزیزم،اره شوهرمم میگفت ارزشش رو داره عیب نداره،چهار طبقه شانزده واحدی هست،شما خونه تا چه قیمتی میخواید؟محدوده اش کجاها باشه؟

قربونت عزیزم،اره شوهرمم میگفت ارزشش رو داره عیب نداره،چهار طبقه شانزده واحدی هست،شما خونه تا چه قیمت ...

ما ميخايم زمين شريكي ك داريم بفروشيم اپارتمان بخريم

زمين همون محدوده جايي هست ك شما خونه خريدين

قربونت عزیزم،اره شوهرمم میگفت ارزشش رو داره عیب نداره،چهار طبقه شانزده واحدی هست،شما خونه تا چه قیمت ...

ما ي بار ميخاستيم زمين بفروشيم در ب در مشتري بوديم اخر سر ي بنگاهي خودش خريد از ما

اون موقع بود فهميدم گاهي ب بنگاه پول زياد بدي ارزش داره

ي بار هم ميخاستم خونه بخرم انقد رفت و امد داشتم ك داغون شدم دلم ميخاست فقط يكي باشه بره بجاي من بگرده و مورددلخاه منو پيدا كنه هر چي ميخاد بهش بدم

ادم صادق و بي كلك توي اين صنف هم خيلي كم هست 

همين ك نميشه خونه خوب پيدا كرد بخاطر خيلي از هميناست انقد وقت ادم رو ميگيرن و ميبرن جاهاي ب درد نخور ك فرصت رو از دست ميديم