سلام دوستان ما میخوایم یک آپارتمان بخریم به نظرتون واحدهایی بخریم که قدیمی هستن اما بازسازی شدن چون به قیمت بهتری میشه خریدشون یا نه خونه های نوساز بهترن ولو گرونتر با متراژ کمتر؟🤔
كار خود گر به خدا باز گذاري حافظ اي دو صد عيش كه با بخت خداداده كني❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره اونجا هم خوبه تو كوچه يا بر خيابون سفير؟ يعني متري تقريبا ٢٠ تومن؟ خيلي خوب بوده ك اين قيمت من ...
اره والله به هرکی میگیم میگه خیلی خوب خریدی،نه عزیزم توی کوچه هست ولی خیلی تر تمیز و نمای خوبی هم داره داخلش هم خوب بود به نسبت همه خونه هایی که تو این رنج قیمتی بود،وای بنگاهی ها خیلی دغل بازی میکنن بنگاهی ما مبگفت باید پنجاه تومنم به من بدید چون دویست تومن دارید زیر قیمت میخرید اگر ندادی میفروشم به یکی دیگه،خیلی اذیت کرد اخر به سی تومن راضی شد،خدا رو خوش نمیاد
كار خود گر به خدا باز گذاري حافظ اي دو صد عيش كه با بخت خداداده كني❤️
اره والله به هرکی میگیم میگه خیلی خوب خریدی،نه عزیزم توی کوچه هست ولی خیلی تر تمیز و نمای خوبی هم دا ...
اي بابا قانونيش فكر كنم فوقش ١٥ تومن ميشد حقش ولي خب خريد و فروش ملك خوبم دردسر داره ي موقع ادم عجله دا ه خريدار يا فروشنده نيست اگه واقعا خوب باشه خونه ارزشش رو داشته انقد بدين بهش
مبارك تون باشه
چند طبقه چند واحدي هست خونه؟
تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.