2777
2789
عنوان

برای خرید آپارتمان سال ساختش چقدر مهمه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 29 پست
ما ي بار ميخاستيم زمين بفروشيم در ب در مشتري بوديم اخر سر ي بنگاهي خودش خريد از ما اون موقع بود فهم ...

دقیقا حال و روز ما هم همین شده بود میگفتم کاش یکی بود بره بگرده یه خونه پیدا کنه برام خیلی خسته شده بودیم بنگاهی ها هم بیشتر میبردن مارو موردایی نشون میدادن بهمون که فروشش براشون سود داره ولی باب میل ما نیست

كار خود گر به خدا باز گذاري حافظ اي دو صد عيش كه با بخت خداداده كني❤️
دقیقا حال و روز ما هم همین شده بود میگفتم کاش یکی بود بره بگرده یه خونه پیدا کنه برام خیلی خسته شده ...

افرین،جلوی ما ده تا شماره نشون داد گفت همه اینا میخوان این خونه رو بخرن شما نخوای سریع میفروشمش به یکی دیگه،نمیذاشت حتی یک روز که چه عرض کنم حتی یکی دو ساعت درست روش فکر کنیم هولکی بیعانه دادیم گفتیم باشه برامون نگهش دار،البته خونه خوبی بود پسندیدیمش ولی چون شب بود رفتیم دیدیم من دلم میخواست روز برم ببینمش که بنگاهی امون نمیداد میگفت الان باید بیعانه بزاری تا نفروشمش ساعت هشت شب،هرچی میگفتم بزارید تا صبح یکبار چشم روز هم بریم ببینیم میگفت شرمنده همه دارن زنگ میزنن میخوان بیان قولنامه کنن من صبر نمیکنم براتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادم صادق و بي كلك توي اين صنف هم خيلي كم هست  همين ك نميشه خونه خوب پيدا كرد بخاطر خيلي از همي ...

فقط خدا کنه ادم هرکاری میکنه پشیمونی توش نباشه،انشالله شما هم یک مورد خوب خدا سر راهت بزاره 🙏🏻

افرین،جلوی ما ده تا شماره نشون داد گفت همه اینا میخوان این خونه رو بخرن شما نخوای سریع میفروشمش به ی ...

عجب ادم سواستفاده گري بوده   روز هم رفتين ببينيش؟

ترسيده بريد با خود صاحبخونه معامله كنيد اين سرش بي كلاه بمونه

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
فقط خدا کنه ادم هرکاری میکنه پشیمونی توش نباشه،انشالله شما هم یک مورد خوب خدا سر راهت بزاره 🙏🏻

ممنونم ب همچنين

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
عجب ادم سواستفاده گري بوده    روز هم رفتين ببينيش؟ ترسيده بريد با خود صاحبخونه معامله كن ...

افرین دقیقاااا،نه روز فقط بیرونش رو دیدیم،حالا شنبه روز میریم داخلش رو هم میبینیم

افرین دقیقاااا،نه روز فقط بیرونش رو دیدیم،حالا شنبه روز میریم داخلش رو هم میبینیم

خب همون بيرونش مهم هست روز

وگرنه داخل خونه رو ميشه از همون شبش فهميد روزش چ خبره

خب همون بيرونش مهم هست روز وگرنه داخل خونه رو ميشه از همون شبش فهميد روزش چ خبره

انشالله داخلش هم خوب باشه که راه پس و پیش نداریم

انشالله داخلش هم خوب باشه که راه پس و پیش نداریم

مگه ب اين زودي سند هم ب نامتون شده؟

حق فسخ داريد اگه سند بنام نشده

مگه ب اين زودي سند هم ب نامتون شده؟ حق فسخ داريد اگه سند بنام نشده

نه هنوز،تو این هفته قراره از محضر بهمون خبر بدن،شوهرم میگه هرچی هست دیگه همین خوبه با اینقدر پول خونه گیرمون نمیاد،برای همین میگم خدا خودش دستمون رو بگیره انشالله خوب باشه بی پشیمونی باشه انشالله🙏🏻

نه هنوز،تو این هفته قراره از محضر بهمون خبر بدن،شوهرم میگه هرچی هست دیگه همین خوبه با اینقدر پول خون ...

تو قولنامه شماره محضر رو نوشته ك كدوم محضر و چ تاريخي؟

تو قولنامه شماره محضر رو نوشته ك كدوم محضر و چ تاريخي؟

فردا نگاه میکنم،باید نوشته شده باشه؟صاحب خونه گفت رفتم دنبال کاراش و فکر کنم گفته بود یک محضر خونه هست تو معالی اباده

فردا نگاه میکنم،باید نوشته شده باشه؟صاحب خونه گفت رفتم دنبال کاراش و فکر کنم گفته بود یک محضر خونه ه ...

محضر رو خريدار مشخص ميكنه

اره بايد شماره محضر و تاريخ انتقال سند توش باشه

ك اگه يكي تون تو اون تازيخ رفت مخضر و  يكي ديگه نيومده بود بتونه گواهي عدم حضور بگيره 

شما بايد محضر رو بگيد اون بره مدارك تسويه استعلام شهرداريش زو بهشون تحويل بده اونا هم از امور مالياتي و دارايي استعلام ميگيرن 

اگه تاريخ و شماره محضر تو قولنامه نباشه و فروشنده ادم درستي نباشه ميتونه طولش بده تا سند ب نام بشه 

محضر رو خريدار مشخص ميكنه اره بايد شماره محضر و تاريخ انتقال سند توش باشه ك اگه يكي تون تو او ...

خیلی ممنون عزیزم که برام گفتی،شوهرم بیدار بشه بپرسم ازش،ببینم اینا رو میدونه یا نه

خیلی ممنون عزیزم که برام گفتی،شوهرم بیدار بشه بپرسم ازش،ببینم اینا رو میدونه یا نه

قربونت