2821
2789
عنوان

پریود تابو نیست❌

899 بازدید | 18 پست

پریود تابو نیست❌

یک فرآیند کاملا طبیعیه که در بدن خانم ها رخ میده

پریود جرم نیست

پریود جنایت نیست

پریود کثیفی نیست

به دختران خود بیاموزید که صحبت کردن راجب پریود پریود خجالت ندارد! خریدن نوار بهداشتی از فروشنده مرد خجالت ندارد!

پ ن:البته خداروشکر الان این موضوع تقریبا فرهنگ سازی شده حتی توی برنامه های صدا و سیماهم راجبش فرهنگ سازی شده و این خیلی خوبه😍

خواستم بگم اگه هنوزم مامانی هست مثه مامانای نسل ما که وقتی پریود میشدیم میکشیدنمون یه گوشه میگفتن نباید کسی بفهمه که تو پریود شدی نباید راجبش جلوی مردا صحبت کنی وقتی خواستی بری نوار بهداشتیتو عوض کنی نباید آقایی اونو تو دستت ببینه و...مامان عزیز لطفا تو اینجوری نباش اونموقع ها مامانا به خاطر اطلاعات کمی که داشتن یا به خاطر پایین بودن سطح تحصیلشون اینجوری میگفتن ولی تو که مامان نسل امروزی اینجوری نباش❤

یه طوری رفتار نکن که دخترت حس کنه جرمی مرتکب شده💔

من آن سبزم که دل بر پیچک دست خدا بست🍀             💍❤️#

الانم خیلیا اینجورین هنو 

چن وقت پیشا یکی تاپیک زده بود درمورد نوار و پریودی 

اومده بودن بهش میگفتن خجالت نمیکشی مرد تو سایت هست درمورد پریودی حرف میزنی:////

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا تابو نیست ولی لازمم نیست همه بفهمن تو خونه که یکی پریوده بهداشت فرد موقع پریودی خیلی مهمتر از فهمیدن یا نفهمیدن بقیه هستش 

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
الانم خیلیا اینجورین هنو  چن وقت پیشا یکی تاپیک زده بود درمورد نوار و پریودی  اومده بودن ...

واقعا این طرز فکرشون ناراحت کنندس😣

واقعا تابو نیست ولی لازمم نیست همه بفهمن تو خونه که یکی پریوده بهداشت فرد موقع پریودی خیلی مهمتر از ...

دوست عزیزم فکر میکنم متاسفانه شما اصل مطلب رو متوجه نشدی

دوست عزیزم فکر میکنم متاسفانه شما اصل مطلب رو متوجه نشدی

اتفاقا خیلی هم خوب متوجه شدم ولی الان این تو خانواده ها خیلی عادی شده و برای کسی تابو نیست این مطلب شاید ۱۵سال پیش لازم بود الان چیزی که مهمه آموزش پریود و نداشتن ترس از بیانش به دخترامون نیست آموزش مسائل دیگه ای لازمه که اونا هم خودش ۱۵ سال دیگه باز عادی میشه و همه جا در موردش صحبت میشه

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
درسته طبیعی هست ولی قرار نیست همه بفهمن😐

منم منظورم این نبود که وقتی کسی پریود شد بره به تک تک اعضای خانواده بگه من پریود شدم!

لُپ مطلب چیزه دیگه ای بود عزیزم

منم منظورم این نبود که وقتی کسی پریود شد بره به تک تک اعضای خانواده بگه من پریود شدم! لُپ مطلب چیزه ...

اینکه جلوی یه آقا راحت نوار بگیرم دستم  رو میگم 

آدما فرق دارن ولی خب من اینو نمی‌پسندم 

زرشک پلو نیستید. نمی‌توان برایتان مرغ
واقعا تابو نیست ولی لازمم نیست همه بفهمن تو خونه که یکی پریوده بهداشت فرد موقع پریودی خیلی مهمتر از ...

اتفاقا اطلاعات دادن به پسر و برادرمون مهمه 

مردا رو نادان بار نیاریم 

بیکاز حق با شماست
اتفاقا خیلی هم خوب متوجه شدم ولی الان این تو خانواده ها خیلی عادی شده و برای کسی تابو نیست این مطلب ...

بله درسته بالاهم گفتم که خداروشکر الان تا حدودی فرهنگ سازی شده ولی هنوزم هست همیچین موردایی،تو همین سایتم کم نیستن کسایی که وقتی یه نفر از کلمه پریود استفاده میکنه متهمش میکنن به بی حیایی!!!

درسته مسائل مهم تری هم هست ولی این مسئله هم کم اهمیت نیست لازمه که بازم راجبش صحبت بشه

چند روز قبل یه خانم کامنت گذاشت که شوهرش نمیدونست موقع پریود نماز نمیخونن

هی خانمه رو اذیت میکرده که بخون

خانم گفته موقع پریود نماز نمیخونن

اقا جواب داده که چرا مامانم و خواهرام میخوندن

خب این مرد چطوری درک کنه توی اون دوران هوای زنش رو داشته باشه

بیکاز حق با شماست
2825
2823
2791
2779
2792