2777
2789

راه حلی راهکاری تجربه ای چیزی دارید بگید

هنوز ازدواج نکردم خیلی نگرانم در آینده یهو تو ذوق طرف بخوره 🥺

اسمم سمانه هست نام کاربریمم سمان چون هرچی زدم نشد خواهشا سامان نخونید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمبود ویتامین یا اهن نداری ؟ 

خیلی وقته ازمایش ندادم میخوام برم دکتر انشاالله که بهتر بشه ولی کلا از بچگی موهام کم بودن

کلی راه واسه پرپشت کردن موها هست از تزریق و ماساژ و لیزر تراپی ووو باید بری دکتر مشاوره بده چی واسه سرت جوابه.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

عزیزم امپول بیوتین و اکسپانتنول توی گوگل سرچ کن🥺عالیه من جواب گرفتم

کائنات در جریان است مهربان باشید🍃تک نیت رایگان است دوستان برای اطلاعات بیشتر و انواع ایتم های هزینه دار تلگرام به آیدی parisan10 پی ام بدید🍃

قبلش ازمایش داده بودی ببینی بخاطر کمبود ویتامینی هست یانه

قبلش ازمایش داده بودی ببینی بخاطر کمبود ویتامینی هست یانه

اره چکاپ دادم ولی اینا رو سرخود گرفتم زدم دفعه اول جواب نگرفتم دوره دوم اره جواب گرفتم عالی بود 

کائنات در جریان است مهربان باشید🍃تک نیت رایگان است دوستان برای اطلاعات بیشتر و انواع ایتم های هزینه دار تلگرام به آیدی parisan10 پی ام بدید🍃

ولی برا من جواب نداد.نمیدونم چرا.من موهام شدیدأ نازکه،کم حجم و با ریزش زیاد.حالا شنیدم استفاده از ژل تخم کتان خیلی اثر داره.البته هنوز شروع نکردم.امیدوارم ازش نتیجه بگیرم