2777
2789

من الان تو دوران عقدم پدر شوهرم قرار بود برامون تو باغ شخصی خودش و با هزینه خودش یه خونه بسازه حالت باغ ویلا

همسرم کلی نقشه کشیده بود که متراژش ۱۵۰ متر به بالا و استخر و دوتا توالت و دوتا اتاق خواب و کلی امکانات براش در نظر میگیره 

ولی از شانس من پدر شوهرم دستش خالی شد و یه روز دیدیم که خودش کارگر اورده با یه نقشه کاملا متفاوت دارن شناژ بندی میکنن 

متراژش ۱۰۰ متر میشه و شاید یه خوابه دربیاد و کلا متفاوت تر از نقشه ای ک برای خونه داشتیم

همسرم میاد و این اتفاق رو میبینه و کلی سرصدا راه میندازه ک چرا اینجوری کردی و این حرفا

پدر شوهرمم میخواد خونه خودش رو بفروشه تا با پولش خونه مارو بسازه و یه طبقه بالا بسازه خودشون بیان بشینن

خیلی ناراحتم واقعا همه تصورات و رویاهام بهم ریخت 

همسرمم با پدرش ناراحته و صحبت نمیکنه دیگه 

خانواده همسرم خیلی مهربونن ولی این کارشونو اصلا دوست نداشتم 

حیف شوهرم سرمایه ای نداره وگرنه میرفتیم اجاره نشینی

دانشجوی طراحی دوخت سوالی داشتید در خدمتم❤🥰با دل مهربونت یه صلوات مهمونم کن...

چی بگم هر کس اختیار مالشو داره

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بدت نیاد اینو میگم ولی خیلیم بزرگواری میکنه براتون

خیلیا همینم نمیکنن

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدت نیاد اینو میگم ولی خیلیم بزرگواری میکنه براتون خیلیا همینم نمیکنن

اره درسته ولی خوب دلسرد شدم

دانشجوی طراحی دوخت سوالی داشتید در خدمتم❤🥰با دل مهربونت یه صلوات مهمونم کن...

پدرشوهرت باید موقع اعتراض همسرت میگفت کلا نمیدم برو هر غلطی دوست داری بکن 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

دست نگه دارید

پایین خانواده شوهر هرچند خوبن باشن بدهه عذابهههه باعث کلی دعوا و ناراحتی میشه

یکی دوسال صبر کنید اوضاع بهتر میشه

شد،شد،نشد موهامو شرابی میکنم لنز یخی ام میگیرم میرم خارج😒والا😒خوشبختی من همون انتخابیه که خدا برام کنار گذاشته،تلاشمو میکنم ولی نگران بعدش نیستم😎❤😍به شدتتتت اعتقاد به ایه ی دلبرانه ی (ان مع عسر یسرااا)😍 عشق من،دلبرمن،خدای من یبار معجزه تو دیدم به معجزه ها و یهویی حال خوب کردنات ایمان دارم،من که هیچییی نیستم در مقابلت تو همه چیز منی تو بینهایت منی،تو بی نیاز منی،من گداااام  من نیازمندم من کوچیکم من الکترونم در مقابل تو... تویی که همه چیزییی تویی که اینقدرررر بزرگیییی که من بدون تو نمیتونم ساده ترین کار رو بکنم لطفا به منی که هیچی نیستم و هیچ توانی ندارم نگاه کن... چیزی رو برام انتخاب کن که برای بنده های خوبت انتخاب میکنی...حالمو مثل حال بنده های خاصت کن...میدونم که میدونی و نیاز نیس بگم اما تکرارش حال خودمو خوب میکنه.... لیلی من یادت نره که بندت عاشقتههه دخترک_شاد_به گفته بعضیا_مغرور🙃❤...تاپیک سم زدین یا دیدین ازاین تایپکا🤢تگم کنید ۵تومن میدم😁*محکوم به موفقیت و استقلال🥂😎سلامتی روزی که همه بروبچ نینی سایتو شام بدم (شیرینی رسیدن به ارزوهام)😁�🍷

شوهرت هروقت پول تو حسابش بود اونوقت نقشه بکشه خونش چه مدلی باشه😑😑😑😑

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین