2777
2789
عنوان

رویای اون خونه بزرگ و قشنگمون به پایان رسید😔

| مشاهده متن کامل بحث + 947 بازدید | 63 پست

دیگه زندگی سخته باز باید دست پدر شوهر رو بوسید که می خواد خونه خودشون رو بفروشه عزیزم دلگیر نباش ان شاءالله خوشبخت باشید😊

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم برا پدرشوهرت سوخت

همینکه میخوادبراتون بسازه لطف بزرگیه وهیچ وظیفه ای نداره

شوهرتم قطعا گناه میکنه باپدرش اینجوری رفتارمیکنه

پسرمن اینجوری کنه خونه که براش نمیسازم هیچ، ازخونمم میندازمش بیرون

برو کلاهت بنداز بالا روزی صد بار 

الان خود من بعد ۱۲ سال نتونستم خونه بخرم 

تو بعد ازدواجت وارده خونه خودت میشی 

خدارو شکر کن دختر خوب 

خدایا ممنون که پسرمو صحیح و سالم گذاشتی تو بغلم پسرم در تاریخ 1399/11/26 دنیا اومد البته قرار بود 1399/1۲/7 درهفته ۳۷دنیا بیاد که بخاطر مسمومیت بارداری زودتر دنیا اومد    پسرم منو آجی دنیا و بابایی بیصبرانه منتظرت هستیم 😍😍 اگه میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین                تیکرم به وقت سزارین  برامون دعا کنین سالم از اتاق عمل در بیایم 😘
طرف ما رسمه پدر داماد برا داماد خونه و ماشین بگیره🙄تازه یه تعداد از جهیزیه ام به عهده داماده+هزینه ...

کدوم طرفید شما عزیزم ؟ والا ما ترک هستیم اطرافم هرکی رو دیدم داماد خودش خونه خریده از جهیزیه هم تلوزوین و میز تلوزیون و بوفه و‌پرده با داماده تمام عقد پای دختر عروسی نصف نصف 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

طرف ما رسمه پدر داماد برا داماد خونه و ماشین بگیره🙄تازه یه تعداد از جهیزیه ام به عهده داماده+هزینه ...

بر عهده ی داماده نه پدر داماد

من اصلا نمیتونم همچین شوهری رو یه ثانیه تحمل کنم که چشمش به دست خانوادش باشه

مرد مگه انقدر بی عرضه میشه

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین
بر عهده ی داماده نه پدر داماد من اصلا نمیتونم همچین شوهری رو یه ثانیه تحمل کنم که چشمش به دست خانوا ...

نه برعهده خانواده ی داماده

حتی هزینه تالار رو خانواده میده و پولی ک از عروسی و پاتختی جمع میشه مال عروس و دوماد میمونه

ربطی نداره رسمه عزیزم

مثل این میمونه ک بگن جهیزیه رو عروس باید بگیره نه خونوادش و هرکی خونوادش بگیره زن زندگی نی و...🙄

شد،شد،نشد موهامو شرابی میکنم لنز یخی ام میگیرم میرم خارج😒والا😒خوشبختی من همون انتخابیه که خدا برام کنار گذاشته،تلاشمو میکنم ولی نگران بعدش نیستم😎❤😍به شدتتتت اعتقاد به ایه ی دلبرانه ی (ان مع عسر یسرااا)😍 عشق من،دلبرمن،خدای من یبار معجزه تو دیدم به معجزه ها و یهویی حال خوب کردنات ایمان دارم،من که هیچییی نیستم در مقابلت تو همه چیز منی تو بینهایت منی،تو بی نیاز منی،من گداااام  من نیازمندم من کوچیکم من الکترونم در مقابل تو... تویی که همه چیزییی تویی که اینقدرررر بزرگیییی که من بدون تو نمیتونم ساده ترین کار رو بکنم لطفا به منی که هیچی نیستم و هیچ توانی ندارم نگاه کن... چیزی رو برام انتخاب کن که برای بنده های خوبت انتخاب میکنی...حالمو مثل حال بنده های خاصت کن...میدونم که میدونی و نیاز نیس بگم اما تکرارش حال خودمو خوب میکنه.... لیلی من یادت نره که بندت عاشقتههه دخترک_شاد_به گفته بعضیا_مغرور🙃❤...تاپیک سم زدین یا دیدین ازاین تایپکا🤢تگم کنید ۵تومن میدم😁*محکوم به موفقیت و استقلال🥂😎سلامتی روزی که همه بروبچ نینی سایتو شام بدم (شیرینی رسیدن به ارزوهام)😁�🍷