2777
2789
عنوان

چرا بعضیا انقدر بی رحمند؟

180 بازدید | 14 پست

لطفا اگه به هر دلیلی یک مناسبتی مثل روز مادر یا روز پدر که حالا به نوعی مذهبی هم شده رو قبول ندارید ، مسلما حق شما و عقیده شماست و محترمه؛ اما اگه کسی بهتون این روز رو بهتون تبریک گفت ، تو رو جون هرکی براتون عزیزه تو ذوقش نزنید؛ مخصوصا اگه اون ادمها مادر یا پدر ندارن . یک لحظه فکر کنید شاید اونا دلشون بخواهد برا یک لحظه یادشون بیاد حس مادر داشتن ، پدر داشتن چه جوری بود؛ برای شما شاید خیلی راحته بگید من اینو قبول ندارم اما برای اون ادم انگار بی کسیشو مث سیلی می زنید تو صورتش 

برای شکستن دل ادمها بهتون جایزه نمیدن

مگ چی شده عزیزم 😕

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من آدم مذهبی ای نیستم اصلا و ابدا ولی اگر کسی بهم تبریک بگه بهش نمیپرم که نه من اعتقاد ندارم.تشکر میکنم و خوشحالم که لطف کرده

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

با بي حرمتي مذهبي نماها به غير مذهبيا بشدت مخالفم 

اما با يه عده غير مذهبي ايي كه اعتقادات مذهبيام به سخره گرفتن و جو روشنفكري كه اصلا نميدونن چطوري هستو هم متنفرم 

اصلا مذهبي دو اتيشه نيستم بي حجابم اما واقعا معتقدم به امام و مناسبتاي مذهبي و ايراني مثل روز پزشك ووو 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

من امثال اولین سال هست که پدرم رو از دست دادم، برعکس دوست دارم چنین روزهایی نباشن. منظورتون نفهمیدم چرا می گید پدر یا مادر از دست داده ها ناراحت میشن. به مذهبی غیر مذهبی چه ربطی داره؟ 

من امثال اولین سال هست که پدرم رو از دست دادم، برعکس دوست دارم چنین روزهایی نباشن. منظورتون نفهمیدم ...

منم واقعا دوست ندارم نباشن این روزها چون اون روزها قشنگ برا من شکنجه است اینستا نمیرم چون همه دوست دارن به پدر مادرشون عشق نشون بدن .

به یکی زنگ زدم هم احوالپرسی کردم از دهنم پرید یک جمله گفتم روزتون مبارک یکساعت نشست برای من از اینکه به این عید چون ریشه مذهبی داره اعتقاد نداره صحبت کرد 

مسلما عقیده اون ادم محترمه و حق داره عقیده اشو ابراز کنه اما یک لحظه اگه خودشو میذاشت جای من کافی بود یک کلمه بگه ممنونم 

نه اینکه من الان کلی نننشستم دارم گریه می کنم چون قشنگ بی مادریم مث سیلی خورده تو صورتم 

اینکه هیچکی مادر پدر خود ادم نمیشه درست اما چی میشه یک لحظه درک کنیم همدیگه رو 

منم واقعا دوست ندارم نباشن این روزها چون اون روزها قشنگ برا من شکنجه است اینستا نمیرم چون همه دوست د ...

از دهنم پرید منظورم این نیست که سهوی گفتم خوب میخواستم بهش تبریک بگم . منظورم اینه غلطی کردم و این جمله رو گفتم 

چی شد

@لیلای_او

@taherehss‍ 

زنگ زدم به کسی و روز مادر رو هم تبریک گفتم بهش . یکساعت  برای من سخنرانی کرد در باب اینکه به این روز اعتقادی نداره و فقط روز مادر بین المللی رو قبول داره . من به عقیده اش احترام میذارم ولی ایکاش یک لحظه فکر میکرد برای کسی که مادر نداره یعنی انقدر بهت اهمیت داده که بهت زنگ زده و داره این روز رو بهت تبریک میگه چرا باید یک کاری کنیم صدبار به خودش فحش بده که چرا این کار رو کرده ؟ چی میشد یکم مهربونتر بود یک کلمه می گفت مرسی ممنون 

نتیجه اش چی شد ؟ من الان یکساعته دارم گریه می کنم چون قشنگ شیرفهم شدم که کسی مادر پدر خود ادم نمیشه و خیلی کمن ادمهایی که بفهمن یک ادم یتیم خیلی دلش راحت میشکنه کمی ملاحظه کنیم و قشنگ حس بد و غصه ام چندبرابر شد 

@لیلای_او @taherehss ‍  زنگ زدم به کسی و روز مادر رو هم تبریک گفتم بهش . یکساعت  برای م ...

والا ما هم روز مادر جهانی و قبول نداریم

اصلا مناسب ها واسه اینن دور هم جمع شیم یا تبریک بگیم و خوش بگذرونیم دلیلی نداره قبول ندارم هاشونو بزنن تو صورتمون

من به خواهر شوهرم می گم اسم بچه ام و می خوام بذارم طاها برگشته می گه اه اه اسم باید ایرانییی باشه فقط اسفندیار 

والا من روم نمی شه به اسفندیار جماعت شیر بدم 

بعد انقدر شعورش نمی رسه به اسم انتخابی من احترام بذاره و چیزی حداقل نگه اون اه و برا چی گفت والا خودمم موندم 

@لیلای_او @taherehss ‍  زنگ زدم به کسی و روز مادر رو هم تبریک گفتم بهش . یکساعت  برای م ...

اخی عزیزم حق داری ناراحت بشی. اون بیشور بوده عزیزم اینجور آدما ادعای روشنفکری شون میشه ولی اندازه ببخشید یه الاغ شعور ندارن! بخاطر همچین ادم سطحی ای خودتو ناراحت نکن . خدا پناه همه یتیم هاست عزیزم دلت ب خودش گرم باشه آبجی گلم. 

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️