من یه بارداری داشتم که قلبش تشکیل نشد یکی هم کیسه ابش پاره شد الان باز فهمیدم باردارم کمر درد دارم و درد سینه یا حالت تهوع هم ندارم درحالی که بارداری قبلیم حای قبل ازموعد درد سینه داشتم تو رو خدا برام دعا کنید این سالم بیاد بغلم
الان پنج هفته اون ۱۴هفته بودم ازاونم خیلی میترسم فعلا که تو نخ داخل رحم بودن و تشکیل قلبشم بعد اونم ...
بارداری همین من رفتم گفتن قلبش تشکیل نشده دو هفته تمام برام جهنم بود تا دوباره برم میکفتم قلبش تشکیل بشه خیالم راحت میشه الان میگم برم غربالکری راحت میشم بعد اونم قطعا میخوام بگم انومالی برم راحت میشم همینطوری تا اخرش ادامه داره ما قراره تا اخر عمرمون نگران بچمون باشیم
خدایا تو بنده ی خوب زیاد داری اما من خدایی جز تو ندارم...مراقبمون باش.
من انقدر در مورد سقط سرچکردما کلی هم خودمو فحش دادما الان میگم دیگه تو چیکاره ای اخه وقتی همچی دست ...
دقیقا عین من من اینماه دکتر ناامیدم کرده بود وفریتاده بودم مراکز ناباروری منم نوبت گرفته بودم تو پریودی برم ازمایش ذخیره تخمدان خدارو هزاران مرتبه شکر برام معجزه کرده الانم فقط امیدم به خودشه که اینبار دیگه سالم بزاره بغلم
اره ان شاللع که سالم باشن من اینارو بجون میخرم چندرفته رفتی سونو قلب مگه
دکتر برام هقته ۶ نوشت منم که بی تجربه با شوهرم خیلی با ذوق رفتیم گفت فعلا هیچی معلوم نیست دو هفته بعد بیا چنان حالم بد شد اون دو هفته رو کلی گریه کردم استرس کشیدم
خدایا تو بنده ی خوب زیاد داری اما من خدایی جز تو ندارم...مراقبمون باش.
دقیقا عین من من اینماه دکتر ناامیدم کرده بود وفریتاده بودم مراکز ناباروری منم نوبت گرفته بودم تو پری ...
من دوربرم پر از خانم بارداره جاریم که دوماه عروسی کرده الان دوماهه باردارهد خواهرم وخیلی از فامیلا الانم خواهر شوهرام به من میگن توهم بیار دیر میشه ازترسم نگفتم حاملم میگم بزار مطمین بشم