2777
2789
عنوان

گدایی ....😅

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 84 پست
@zahraayat    

مرسی خدا خیرتون بده حتما میخونم. مگه میشه برای شما حمد نخونم؟!

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
۲ بار

ممنون عزیزم 

ان شاءالله حاجت روا بشید

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی لطف میکنید 

ان شاءالله حاحت روا بشید

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

ممنونم ازتون خدا خیرتون بده

حمد برا استارتر هست برا من نیست قوربونت برم

ممنونم که اینقدر به من محبت دارین دلم براتون تنگ شده بود

دیوونه کجا داره جز در خونه ی حسین❤                                         هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری/        بخدا روضه ی ارباب جای عبد روسیاهه🖤اگه روسیاهی رو کن اینجا بهترین پناهه❤توی سختی ها و تو نا امیدی بگو حسین/اگه آخرِخط دیگه رسیدی بگو حسین🖤بین این همه زشتی و پلیدی بگو حسین❤اگه از همه ی دنیا بریدی بگو حسین🖤بی نیازِ غیر بشی بگو حسین❤عاقبت بخیر بشی بگو حسین❤
خیلی لطف میکنید  ان شاءالله حاحت روا بشید

خواهش میکنم. دوستانم رو هم تگ کردم که اونا هم بقیه رو تگ کنن.
حاجت روا باشین به حق قرآن و اهل بیت.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
ممنونم ازتون خدا خیرتون بده حمد برا استارتر هست برا من نیست قوربونت برم ممنونم که اینقدر به من محب ...

منم دلم برای شما خیلی تنگ شده بود.
خوشحال میشم بازم باهاتون در تماس باشم!

منم دلم برای شما خیلی تنگ شده بود. خوشحال میشم بازم باهاتون در تماس باشم!

چشم در خدمتون هستم

دیوونه کجا داره جز در خونه ی حسین❤                                         هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری/        بخدا روضه ی ارباب جای عبد روسیاهه🖤اگه روسیاهی رو کن اینجا بهترین پناهه❤توی سختی ها و تو نا امیدی بگو حسین/اگه آخرِخط دیگه رسیدی بگو حسین🖤بین این همه زشتی و پلیدی بگو حسین❤اگه از همه ی دنیا بریدی بگو حسین🖤بی نیازِ غیر بشی بگو حسین❤عاقبت بخیر بشی بگو حسین❤
@اعتصامی   @مائده6525221   @دلخوشی1 سلام. بفرمایین تشکر میکنم برای استارتر حمد بخو ...

سلام خوندم عزیزم هم برای استارتر و هم شما خوندم 

لطفا شما هم برای شفام وخوب شدن حالم بخونید ممنون میشم 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
@اعتصامی   @مائده6525221   @دلخوشی1 سلام. بفرمایین تشکر میکنم برای استارتر حمد بخو ...

@دلخوشی۱  

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

@درمسیرخدا  

@anabelkatanchi  

@مامان،مهدیار  

@شهریورهفتاد  

@mahsa،  

دوستان ممنون میشم برای استارتر یک بار حمد بخونید نذرشون ادا بشه 

@درمسیرخداوند  

@رایحه_بهشت  

@پرتقالتامسونم  

@سمیه_12  

@مهر_رخسار‍ 

@هر_سقوطی_پایان_نیس  

دوستان ممنون میشم برای استارتر یک بار حمد بخونید نذرشون ادا بشه 

@رایحه_بهشت     @پرتقالتامسونم     @سمیه_12     @مهر_رخسار ‍& ...

سلام عزیزم یه  حمد برای استارتر خوندم  💖

خدایا شکرت ❤️ مطمئن باش همون خدایی که یونس رو از دل ماهی نجات داد، خدای شما هم هست ، شما رو هم از غم و غصه نجات میده و دعایت را مستجاب میکنه❤