2777
2789
عنوان

شغل سخت

1308 بازدید | 31 پست

کیا خیلی شغلشون سخته و خسته کننده س؟

امروز روز هشتمه استخدام شدم بشدت خسسسته میشم 

جوریکه دارم افسردگی میگیرم از سرکار ک برمیگردم عین یه جنازه نمیتونم تکون بخورم...

یک ماه صب کن بعد تصمیم بگیر.از رو تجربه میگم

**ای یار که با ما بی وفایی کرده ای                                     خود نیز ندانی چه جفایی کرده ای                                 + این تک بیتی رو برای یه بنده خدایی گفتم ایشالا میرسه به دستش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که شاغل نیستم ... با یکی از فامیل هامون تا حدودی صمیمی هستم گاهی باهاش حرف میزنم 

رزیدنت هست 

طوری پیدا اینطوری خسته میشم و ... 

عوض اون من بدنم درد میگیره 😑

🦋✨💙 succes is a journey . Not a destination 💙✨🦋
چطور مگه؟ میشه تجربتو بهم بگی؟

تو هنوز کار اونجا دستت نیومد منطورم همون قلقه کاره.و به همکارات خو نگرفتی.حداقل یه ماه طول میکشه این فرآیند.

**ای یار که با ما بی وفایی کرده ای                                     خود نیز ندانی چه جفایی کرده ای                                 + این تک بیتی رو برای یه بنده خدایی گفتم ایشالا میرسه به دستش
توی یه فود کورت قسمت آماده سازی غذاهای بین المللی هستم

آیا یه سال دیگه تو چیزی یاد گرفتی که اگه از اونجا اومدی بیرون به دردت بخوره؟اگه جوابت آرس پس بمون وگرنه بیا بیرون

تو هنوز کار اونجا دستت نیومد منطورم همون قلقه کاره.و به همکارات خو نگرفتی.حداقل یه ماه طول میکشه این ...

بله درسته نسبت ب روز اول سختیم کمتر شده ولی واقعا خسته میشم طوریکه بین کار اشکم درمیاد 

یه نگا به تاپیکات کردم.اگه مجبوری اونجا باشی فعلا بمون تا کار بهتر پیدا کنی.من توصیم بهت با نهایت احترام راه انداختن کار خونگیه‌.برا خودت کار کن .اولش تا دو سه ماه کمه درامدت بعدا اوکی میشه

آیا یه سال دیگه تو چیزی یاد گرفتی که اگه از اونجا اومدی بیرون به دردت بخوره؟اگه جوابت آرس پس بمون وگ ...

ببین سرپرست بخشمون بشدت متشخص و مودب هست و دلسوز،و واقعا ب طور عالی توی این هشت روز آموزش عالی بهم داده ولی همش میگم نمیدونم ارزش داره اینجوری زحمت کشیدن؟از جونم مایه میزارم 

یه نگا به تاپیکات کردم.اگه مجبوری اونجا باشی فعلا بمون تا کار بهتر پیدا کنی.من توصیم بهت با نهایت اح ...

این راه و رفتم متاسفانه ب درآمدی نرسیدم

ولی اینجایی ک استخدام شدم همکارام میگن حقوق و مزایاش خوبه از دست نده کارو

یه نگا به تاپیکات کردم.اگه مجبوری اونجا باشی فعلا بمون تا کار بهتر پیدا کنی.من توصیم بهت با نهایت اح ...

برای کار اجباری ندارم 

ولی خیلی دلم میخواست شاغل باشم و مستقل