2777
2789
پس ربطی نداره دکترمم همینو گفته

اره بابا 

ربطی نداره 

ان شاالله سالم و سلامت باشه و همونی باشه که دلت میخاد 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
الان دوماهم تموم شد

من تازه دو ماهم شروع شده 😁

الان این چه سونویی هستش؟

معمولا دکتر یه سونو ان تی مینویسه هفته ی ۱۱ تا ۱۳ توی اون حدس میزنن نی نی چیه خوده دکتر هم احتمالی یچیزایی میگه

ببین رو من ریپ نزن حتی اگه نی نی یاری!!! وقتی حال نمیکنی گزارش بزن یا کاریریمو لغو کن ولی اگه خوشت نمیاد ریپ نزن چون میشورمت پهنت میکنم اونور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تازه دو ماهم شروع شده 😁 الان این چه سونویی هستش؟ معمولا دکتر یه سونو ان تی مینویسه هفته ی ۱۱ ت ...

ار عزیزم تازه هشت هفتم تموم شده. ان تی ۱۲ هفته برم احتمالا. حتما میپرسم جنسیتش رو. چون بعد این دگ نمیخام بچه بیارم. خیلی سختمه. هم بد ویارم. هم یبار خارج از رحم بودم. خیلی سختی کشیدم. 

ولی کاش ی دختر میداد بهم صحیح وسالم. بخدا دگ چیزی نمیخام😢🌹

ار عزیزم تازه هشت هفتم تموم شده. ان تی ۱۲ هفته برم احتمالا. حتما میپرسم جنسیتش رو. چون بعد این دگ نم ...

ببین نمیخوام الان یچی بت بگم امیدوار بشی ولی چندین جا خوندم که ویار زیاد دختره هرچند که من برعکسش رو هم دیدم ولی حتی تو همین نی نی سایت میگفتن دختر خیلی ویارش سخته بازم بستگی داره بدن هرکس چطور باشه بنظرم مقایسه ی بدن خودت توی دوتا بارداری خیلی منطقی تر از مقایسه ی بدن خودت با بدن دیگرانه 

ببین رو من ریپ نزن حتی اگه نی نی یاری!!! وقتی حال نمیکنی گزارش بزن یا کاریریمو لغو کن ولی اگه خوشت نمیاد ریپ نزن چون میشورمت پهنت میکنم اونور
ببین نمیخوام الان یچی بت بگم ناامید بشی ولی چندین جا خوندم که ویار زیاد دختره هرچند که من برعکسش رو ...

ایشالله ک دختر باشه. ولی من تو پسرمم خیلی حالم بد بود حتی معذرت میخوام خون بالا میاوردم